Άποψη

Τα «ζόρια» των αφεντικών «ξεγυμνώνουν» τη Χ.Α. !

op-xa-epitropieirinis‏

Η Επιτροπή Ειρήνης Αγρινίου καλεί τον Αγρινιώτικο λαό και ιδιαίτερα τους αγωνιστές του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος ειρήνης να καταδικάσουν με τον πιο απερίφραστο τρόπο τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Και ταυτόχρονα, να μην πέσουν στην παγίδα όσων επιδιώκουν να εγκλωβίσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια, να φρενάρουν και να βάλουν εμπόδια στις οργανωμένες εργατικές λαϊκές κινητοποιήσεις ενάντια στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική.

http://stilida.info/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gif
Μετά τους μετανάστες και το Πέραμα ήρθε η ολοκλήρωση της εγκληματικής δολοφονικής δράσης τους. Φυσικό επόμενο, επειδή οι απόγονοι των Χιτών, των κουκουλοφόρων και των γερμανοτσολιάδων, είναι η «σιδερένια γροθιά» του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, υπηρέτης των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου, διώκτης των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, ανεξαρτήτως πατρίδας, φυλής ή χρώματος.

Οι ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης, των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και του καπιταλιστικού τρόπου ανάπτυξης είναι τεράστιες, γιατί δεν χτυπούν στη ρίζα του το αίτιο που γεννά το φασισμό, που δεν είναι άλλο από το συγκεκριμένο σύστημα. Πολύ δε περισσότερο, που, μέσα από την επίσημη ευρωενωσιακή πολιτική των «άκρων», προσπαθούν να εξισώσουν το ταξικό αντιιμπεριαλιστικό – αντικαπιταλιστικό κίνημα με το φασισμό και το ναζισμό.

Το αντιιμπεριαλιστικό κίνημα ειρήνης σε συντονισμό με το εργατικό κίνημα, το κίνημα της νεολαίας, το γυναικείο, με άλλους μαζικούς φορείς, έχει τη δύναμη να απομονώσει τους θρασύδειλους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής και να βάλει τέρμα στη δράση τους και στο σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button