Γεγονότα

Τα στοιχεία της Ιόνιας οδού για την κίνηση: 65.000 αυτοκίνητα από την Κλόκοβα

geg-mpotiliarisma-klokova2

Στην εκτίμηση ότι πολλοί εκδρομείς επέκτειναν την άδεια τους και επέλεξαν να φύγουν από τα αστικά κέντρα και ειδικότερα από το λεκανοπέδιο της Αττικής ακόμη και τις πρώτες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, προχωρούν οι αρμόδιοι της Νέας Οδού, σχετικά με την έξοδο του φετινού Πάσχα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία της Νέας Οδού για την ΠΑΘΕ, καταγράφτηκε αύξηση της τάξης του 4% σε σχέση με την έξοδο του Πάσχα του 2017 μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου στην κίνηση των οχημάτων.

Για την Ιόνια οδό, δεν υπάρχουν συγκριτικά στατιστικά στοιχεία, μιας και πέρυσι τέτοια εποχή δεν λειτουργούσαν σταθμοί διοδίων.

Φέτος την Μεγάλη Εβδομάδα, στον σταθμό διοδίων της Κλόκοβας μέχρι το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου είχαν περάσει με κατεύθυνση τα Ιωάννινα 65.000 αυτοκίνητα. Από τα διόδια του Αγγελοκάστρου 47.000 και από τα διόδια του Μενιδίου 40.000 οχήματα.

Συνολικά οι διελεύσεις απ’όλους τους σταθμούς των διοδίων (Κλόκοβα, Αγγελόκαστρο, Μενίδι, Τεροβο) προς Ιωάννινα ήταν 199.000.

Από την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, διήλθαν την Μ. Πέμπτη 22.000 αυτοκίνητα και την Μ. Παρασκευή 20.000 ενώ σήμερα το Μ. Σάββατο η κίνηση χαρακτηρίζεται κανονική. Τα στοιχεία αυτά, αφορούν και στα δυο ρεύματα της Γέφυρας, με το 80% περίπου να είναι το ρεύμα προς Αντίρριο. Οι πρώτες εκτιμήσεις, τοποθετούν τις διελεύσεις των εκδρομέων του Πάσχα από τη Γέφυρα, στα ίδια επίπεδα σε σχέση με το 2017.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button