Γεγονότα

"Τα λάθη βιασύνης θα προδώσουν τους δράστες" ισχυρίζεται ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη (video)

lagoudi-star

“Τα λάθη βιασύνης είναι αυτά που θα προδώσουν τους δράστες” ισχυρίζεται στο STAR ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη. Η αιθάλη στο εξωτερικό μέρος της πόρτας του οδηγού. Τα δυο αποτυπώματα από το μποτάκι της ατυχής γυναίκας στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου, η ζώνη ασφάλειας που ήταν έξω από το αυτοκίνητο, το μπιτόνι που πάρα την πυρκαγιά ήταν άθικτο.

Θα βρεθούν σύντομα οι δολοφόνοι της Ειρήνης

Το κουβάρι στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγουδη είναι μπερδεμένο εξ αρχής όπως καταγγέλλει η οικογένεια της… Έγιναν λάθη και παραλείψεις στις έρευνες απο την πρώτη στιγμή που βρέθηκε νεκρή μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο της ..στις 8 Ιανουάριου

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Έγιναν πολλά λάθη από την αρχή στις έρευνες

Οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας είναι πεπεισμένοι ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον 2… οι οποίοι έβαλαν τη φωτιά και στη συνέχεια τη μετέφεραν στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου. Χρειάστηκαν μόνο υποστηρίζουν 15 λεπτά για να ολοκληρώσουν το σχέδιο τους.

Την ερχόμενη Τετάρτη δύτες από την Θεσσαλονίκη θα πέσουν στη λίμνη Τριχωνίδα για να εντοπίσουν το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη .Δεν αποκλείεται να εντοπίσουν και άλλα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην λύση του μυστήριου μετά από 65 ημέρες.

Δείτε το βίντεο εδώ.

star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button