Δυτική Ελλάδα

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων στην Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

3Όπως κάθε χρόνο τις παραμονές των Χριστουγέννων, έτσι κι εφέτος πολλοί επισκέφθηκαν τα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης  Αιτωλίας και Ακαρνανίας για να ευχηθούν στον Μητροπολίτη κ. Κοσμά και να ψάλλουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων, τραγούδια και ύμνους.

Την Πέμπτη επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου συνοδευόμενη από καθηγητές του Σχολείου.

Την Παρασκευή έψαλλαν τα κάλαντα στρατιώτες του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, η Φιλαρμονική του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και η Φιλαρμονική της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών».

Το Σάββατο επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη μαθητές και μαθήτριες των Σχολείων της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, των Κατηχητικών Σχολείων της Ι. Μητροπόλεως και η χορωδία του Χριστιανικού Ομίλου Νέων της Ι. Μητροπόλεως.

Επίσης τον επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Καραπάνος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, κληρικοί και συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως για να του ευχηθούν ενόψει των εορτών του αγίου Δωδεκαημέρου.

«Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε, με πολλή χαρά και αγάπη όλους τους επισκέπτες, τους ευχήθηκε για τις ημέρες των Χριστουγέννων, κάνοντας αναφορά στο βαθύτερο νόημα των εορτών των Χριστουγέννων, τους προέτρεψε να συνεχίσουν να διακονούν την ορθόδοξο πίστη και τις παραδόσεις του τόπου μας και να μένουν ενωμένοι με τον Σαρκωθέντα Χριστό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης.

6

?

?

koi-kalanta-mitropoli2

?

?

?

?

?

koi-kalanta-mitropoli8

koi-kalanta-mitropoli9

koi-kalanta-mitropoli10

?

?

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button