Δυτική Ελλάδα

Τα δρομολόγια της γραμμής Καστός-Κάλαμος-Μύτικας-Νυδρί

kastos-kalamos-mytikas-nydri

Ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια της περιόδου 2018-2019 από την εταιρεία που έχει αναλάβει την ακτοπλοϊκή σύνδεση του Καλάμου, του Καστού και του Νυδρίου με τον Μύτικα.

Με μεγάλες προσδοκίες αναμένεται η φετινή τουριστική περίοδος στην ευρύτερη περιοχή της Αλυζίας με «μήλον της έριδος» τον σαγηνευτικό Μύτικα. Ήδη, η γλυκιά επίγευση της περσινής χρονιάς σε συνδυασμό με τα δημοσιεύματα περί νέων επενδύσεων στον τουριστικό τομέα ανεβάζουν τον πήχη σε ένα σημείο της Αιτωλοακαρνανίας που διαθέτει τεράστιες δυνατότητες.

Στις θετικές εξελίξεις για την περιοχή και ιδιαίτερα για τους καλοκαιρινούς μήνες, έρχεται και η ανακοίνωση των δρομολογίων της ακτοπλοϊκής γραμμής Καστός-Κάλαμος-Μύτικας-Νυδρί.

Σύμφωνα με το mytikaspress.blogspot.gr, το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα εξυπηρετήσει στον τουριστικό τομέα, όπου με εισιτήριο επιδοτούμενης γραμμής θα μπορεί ένας αριθμός επισκεπτών από το τουριστικό Νυδρί, να έρχεται στον Κάλαμο, Καστό και Μύτικα, αλλά και ανάποδα, κάποιοι επισκέπτες του Καλάμου, του Καστού και του Μύτικα, θα μπορούν και αυτοί με ένα απλό εισιτήριο επιδοτούμενης γραμμής να επισκεφθούν για αυθημερόν ή περισσότερες ημέρες, το τουριστικό Νυδρί και το διπλανό πανέμορφο κατά την προσωπική μας γνώμη Μεγανήσι.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τελευταία στιγμή μπήκε στη σύνδεση με αίτημά του ο Μύτικας, ενώ το Μεγανήσι δεν υπέβαλε αίτημα στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Αναλυτικά τα φετινά δρομολόγια:

iaitoloakarnania.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button