Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών του Συλλόγου Ιεροψαλτών «Άνθιμος ο Αρχιδιάκονος»

Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου ιεροψαλτών “Άνθιμος ο αρχιδιάκονος” στο Αγρίνιο, με την συμμετοχή 28 μελών του.

Εξελέγη νέο ΔΣ και επίσης εξελέγη και τριμελής ελεγκτική επιτροπή.


Η σχετική ενημέρωση:

«Μέσα σε κλίμα αδελφοσύνης και σύμπνοιας έγινε χθες Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του εν Αγρινίω εδρεύοντος συλλόγου ιεροψαλτών “Άνθιμος ο αρχιδιάκονος” με την συμμετοχή 28 μελών.

Τον λόγο πήρε στην αρχή ο πρόεδρος του ΔΣ Λεωνίδας Γαρουφαλής, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου κατά το παρελθόν έτος: τρία φροντιστήρια ψαλτικής τέχνης, τρεις εμφανίσεις της χορωδίας μας, συναντήσεις – συνεργασίες με τον νέο μητροπολίτη μας κ. Δαμασκηνό, κοπή βασιλόπιτας – γενική σύναξη ιεροψαλτών, επικοινωνία με την ΟΜΣΙΕ και άλλους συλλόγους, ραδιοφωνικές εκπομπές, ανανέωση της ιστοσελίδας, ανάρτηση video στο κανάλι μας στο youtube κ.α.

Στη συνέχεια ο ταμίας Ανδρέας Φούκας παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό. Τον λόγο πήραν και αρκετοί ιεροψάλτες επί των τεθέντων ζητημάτων. Αμφότεροι οι απολογισμοί εγκρίθηκαν ομόφωνα από την Γενική Συνέλευση.

Ακολούθησε η εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής, αποτελούμενης από τους Θεόδωρο Αυγέρη, Κωνσταντίνο Καραχάλιο και Νικόλαο Αυγέρη.

Μετά την ψηφοφορία και την καταμέτρηση, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Φούκας Ανδρέας, ψήφοι 24 – Παππάς Νικόλαος, ψήφοι 21 – Νάκος Κωνσταντίνος, ψήφοι 18 – Βάτσιος Θεόδωρος, ψήφοι 17 – Νταβράζος Νικόλαος, ψήφοι 13 – Αντωνόπουλος Βασίλειος, ψήφοι 10.

Εκλέγονται οι πέντε πρώτοι ως μέλη του νέου ΔΣ, ενώ ο έκτος σε ψήφους είναι αναπληρωματικό μέλος.

Επίσης, εξελέγη και τριμελής ελεγκτική επιτροπή.

Εκεί κατά σειρά ψήφων έχουμε το εξής αποτέλεσμα: Γαρουφαλής Γεώργιος, Μάλαινος Χρήστος, Κατσαούνης Ιωάννης».

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Ιεροψάλτες