Γεγονότα

Tα αποτελέσματα στις εκλογές του Συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο

epi-neo-nosokomeioΠραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο του Αγρινίου.

Να θυμίσουμε πως στη διαδικασία συμμετείχαν τρία ψηφοδέλτιο. Ένα ενιαίο, όπου διαπιστώθηκε η… παγκόσμια πρωτοτυπία κοινής καθόδου μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ , λίγες μάλιστα μέρες πριν τις εθνικές εκλογές, το ψηφοδέλτιο με τη συμμετοχή μελών της Αριστεράς (Μερμίγκης) και το ψηφοδέλτιο του ΠΑΜΕ.

Στις εκλογές ψήφισαν συνολικά 267 εργαζόμενοι και έλαβαν 164 το ενιαίο ψηφοδέλτιο, που αποσπά έξι έδρες το εννεαμελές Δ.Σ. Εκλέγονται οι Β. Ζιώγας, Δ. Τσιάντας, Ν. Λιάτσος, Β. Παπασπύρου, Αν. Γούλας και Κων/να Αργυρίου.

Από το δεύτερο ψηφοδέλτιο εξελέγησαν και οι δύο υποψήφιοι. Έλαβε συγκεκριμένα 62 ψήφους και τις δυο έδρες παίρνουν ο Στέλιος Μερμίγκης και η κ. Βάσω Αλεξανδρή.

Τέλος το ψηφοδέλτιο του ΠΑΜΕ έλαβε 35 ψήφους και εκλέγεται η κ. Ιωάννα Τσιακάλου.

Για αντιπροσώπους στην ΠΟΕΔΗΝ το ενιαίο ψηφοδέλτιο έλαβε 164 ψήφους και εκλέγει τρεις αντιπροσώπους, το ψηφοδέλτιο από τον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, 62 ψήφους και μια έδρα και του ΠΑΜΕ 33 ψήφους και έναν αντιπρόσωπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close