Τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά

Καθώς το καλοκαίρι φεύγει και μας αποχαιρετά, η επιστροφή στο σχολείο και στην καθημερινότητα είναι γεγονός.

Οπότε για να προετοιμαστούμε πλήρως με τις σχολικές αγορές θα πρέπει να τις κάνουμε έγκαιρα. Και επειδή οι μέρες περνούν γρήγορα, έχει φτάσει η στιγμή να εφοδιαστείτε με κασετίνες – μολυβοθήκες https://www.tinytoes.gr/product-category/accessories/back-to-school/kasetines-molivothikes/, σχολικά σακίδια, νέα αθλητικά παπούτσια και ρούχα και για να το κάνετε καλύτερα, εμείς φτιάξαμε έναν ολοκληρωμένο οδηγό για όλα τα απαραίτητα είδη που θα χρειαστείτε για τη νέα σχολική χρονιά.


Οι προμήθειες για το σχολείο διαφέρουν από τάξη σε τάξη και από δάσκαλο σε δάσκαλο. Εάν το παιδί σας πηγαίνει στο δημοτικό ή στο γυμνάσιο, μπορεί να έχει λάβει μια αναλυτική λίστα προμηθειών στην τάξη από τον νέο του δάσκαλο, αν πάλι όχι μην ανησυχείτε γιατί φροντίσαμε εμείς γι’ αυτό σε αυτό το άρθρο.

Η οργάνωση είναι το κλειδί της επιτυχίας, ειδικά στο σχολείο. Το να διδάξουμε στα παιδιά μας γιατί είναι σημαντικό να παραμείνουν οργανωμένα είναι ένα σπουδαίο μάθημα ακόμη και πριν πάνε στο σχολείο. Η λίστα μας με τα πιο σημαντικά εργαλεία οργάνωσης, έχει τα απαραίτητα χωρίς να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμό.

  1. Σακίδιο πλάτης
  2. Lunchbags – ισοθερμική τσάντα φαγητού https://www.tinytoes.gr/product-category/accessories/back-to-school/lunchbag-isothermiki-tsanta-fagitou/
  • Κασετίνες για το σχολείο
  1. Μολυβοθήκες για το σπίτι,
  2. Κλασέρ
  3. Διαφάνειες
  • Επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι για νερό

Η προετοιμασία για τη σχολική χρονιά περιλαμβάνει επίσης αγορές για νέα ρούχα και παπούτσια. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερα από το να επιλέγετε το ντύσιμο της πρώτης ημέρας στο σχολείο!

Όταν βρίσκεστε στα καταστήματα για την αγορά των ρούχων, μην ξεχνάτε τα αξεσουάρ. Ακόμα κι αν τα παιδάκια φοράνε σχολική στολή, μπορείτε να διασκεδάσετε επιλέγοντας πολύχρωμα αξεσουάρ για τα μαλλιά ή νέες κάλτσες για να συνδυάσετε τα outfit. Καθώς επίσης το μεγαλύτερο μέρος της σχολικής χρονιάς είναι στη καρδιά του φθινοπώρου και του χειμώνα, θα πρέπει μα προσθέσετε στη λίστα σας αδιάβροχα – ομπρέλες https://www.tinytoes.gr/product-category/accessories/back-to-school/adiavroxa-ompreles/ για τις βροχερές μέρες.

Εκτός από  τα απαραίτητα για το σχολείο και την τάξη, φυσικά έχουμε προτάσεις και για την οργάνωση στο σπίτι και το διάβασμα. Θα χρειαστείτε έναν καθορισμένο χώρο για να κάνει το παιδί σας τις σχολικές εργασίες με άνεση και οργάνωση. Ξεκινήστε από ένα γραφείο, μια μικρή βιβλιοθήκη και ένα κάδο σκουπιδιών και όλα τα άλλα θα μπουν στη θέση τους σιγά σιγά. Βοηθώντας τα παιδιά σας να οργανώσουν τη σχολική τους ζωή στο σπίτι θα τους διδάξει πώς να είναι οργανωμένα στο σχολείο. Και ας μη ξεχνάμε, ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα οργανωμένο και τακτοποιημένο σπίτι, ακόμα και στο ζενίθ της σχολικής χρονιάς.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: σχολική χρονιά