Ροή Ειδήσεων

Συζήτηση στην Super League για δημιουργία Β' ομάδων των ΠΑΕ

omadesΣε συζήτηση που έγινε στην Super League έπεσε ξανά στο τραπέζι το ζήτημα της δημιουργίας Β’ ομάδων των ΠΑΕ – μελών της Super League για συμμετοχή τους σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Super League θεσμική συνάντηση υπευθύνων Πρωταθλημάτων Υποδομής, με την παρουσία εκπροσώπων από τα τμήματα ποδοσφαιρικών Ακαδημιών των ΠΑΕ, στελεχών της διοργανώτριας αρχής και της ΕΠΟ, με αντικείμενο την περαιτέρω ανάπτυξη των Πρωταθλημάτων Υποδομής που διοργανώνει η Λίγκα. Στο πλαίσιο των προτάσεων που συζητήθηκαν στην θεσμική συνάντηση, αναπτύχθηκαν σκέψεις για τον τρόπο διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων Υποδομής, αγωνιστικά ζητήματα, όπως η διαμόρφωση του προγράμματος, αλλαγές στους κανονισμούς και οι αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται.
Τέθηκε επίσης στην ανοιχτή συζήτηση και το θέμα της δημιουργίας Β’ ομάδων των ΠΑΕ – μελών της Super League, οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα -υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως ηλικιακοί περιορισμοί κ.α.- να συμμετέχουν σε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα. Οι απόψεις και προτάσεις καταγράφηκαν και θα παρουσιαστούν σε προσεχές διοικητικό συμβούλιο της Super League.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button