Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συζήτηση για την κατασκευή προπονητικού κωπηλατοδρομίου στο Μεσολόγγι

Τις 9-2-21 ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού & Ολυμπισμού κος Νικολακόπουλος Δημήτρης μαζί με τη κα Αμαλία Βούλγαρη Αντιπρόεδρο Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Πολιτικής καθώς και στελέχη της Περιφέρειας και συνεργάτες του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κου Μαυρομάτη, επισκέφτηκαν το ΝΟ Μεσολογγίου στο λιμάνι της πόλης.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας για τη κατασκευή προπονητικού κωπηλατοδρομίου στο Μεσολόγγι και συζητήθηκαν οι επόμενες κινήσεις για το τελικό σχεδιασμό και τη δρομολόγηση του έργου.

«Ο ΝΟ Μεσολογγίου από το 2006 προωθεί τον προπονητικό – αθλητικό τουρισμό στη περιοχή εκμεταλλευόμενος το συγκριτικό του πλεονέκτημα που είναι η Λιμνοθάλασσα.

Έχουμε διοργανώσει δεκάδες ναυταθλητικές δράσεις, έχουμε φιλοξενήσει εκατοντάδες αθλητές για χειμερινή προετοιμασία και μετά από 15 χρόνια προσπαθειών νομίζουμε ότι έχει ωριμάσει η ιδέα μας για τη δημιουργία προπονητικού κωπηλατοδρομίου.

Ο ΝΟΜ υποστηρίζει ότι ο αθλητικός και εναλλακτικός τουρισμός είναι μονόδρομος για την περιοχή μας», καταλήγει η σχετική ενημέρωση του ΔΣ του ΝΟ Μεσολογγίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button