Σύσκεψη στον ΓΟΕΒ Αχελώου: Εκ νέου τέθηκε η παλαιότητα του αρδευτικού δικτύου

Με συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14/03/2018 η σύσκεψη του ΓΟΕΒ Αχελώου, στα γραφεία του Οργανισμού στο Αγρίνιο.

Παραβρέθηκαν, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριαντάφυλλου, ο Ανδρέας Κότσαλος αντιδήμαρχος Αιτωλικού και αγροτικής ανάπτυξης του Δήμου Μεσολογγίου, ο Δημ. Τζιώλης γενικός γραμματέας του δήμου Αγρινίου, ο Φώτης Περγαντής πρόεδρος του Διοικητικου Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού , η κ. Αριστέα Χήρα , προϊστάμενη του Τμήματος αγροτικής οικονομίας Αγρινίου και εγγείων βελτιώσεων Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και ο κ. Νικόλαος Μασικας, προϊστάμενος του τμήματος δομών περιβάλλοντος Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας , καθώς και πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. των ΤΟΕΒ:
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς


  • Πεδιάδος Μεσολογγίου,
  • Νιοχωρίου,
  • Ευηνοχωρίου.

Στη σύσκεψη τέθηκαν  για άλλη μια φορά τα χρονίζοντα προβλήματα της παλαιότητας των έργων και τη χρήση για αποστράγγιση των αρδευτικών διωρύγων Δ20 και Δ28.

Από πλευράς της βουλευτή καταγράφηκαν τα προβλήματα και τα θέματα των Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων με σκοπό την άμεση παρέμβαση της πολιτείας και της περιφέρειας για να δοθούν λύσεις.
Παραβρέθηκαν , η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριαντάφυλλου, ο Ανδρέας Κότσαλος αντιδήμαρχος αιτωλικού και αγροτικής ανάπτυξης του Δήμου Μεσολογγίου, ο Δημ. Τζόλης γενικός γραμματέας του δήμου Αγρινίου, ο Φώτης Περγαντής πρόεδρος του Διοικητικου Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού , η κ. Αριστέα Χήρα , προϊστάμενη του Τμήματος αγροτικής οικονομίας Αγρινίου και εγγείων βελτιώσεων Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και ο κ. Νικόλαος Μασικας, προϊστάμενος του τμήματος δομών περιβάλλοντος Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας , καθώς και πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. των ΤΟΕΒ:
“Από πλευράς του ΓΟΕΒ Αχελώου θα είμαστε σε συνεχή συνεργασία με τα Τ.Ο.Ε.Β. της κάτω περιοχής για να υπάρξει μια συνολική αντιμετώπιση του εν λόγω προβλήματος που χρονίζει.

Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και την εποικοδομητική συζήτηση και αναμένουμε απαντήσεις – λύσεις στα προβλήματα των εγγειοβελτιωτικών έργων της Αιτωλοακαρνανίας”, καταλήγει η ανακοίνωση της διοίκησης του ΓΟΕΒ.

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress