Δυτική Ελλάδα

Σύσκεψη στον ΓΟΕΒ Αχελώου: Εκ νέου τέθηκε η παλαιότητα του αρδευτικού δικτύου

goeb-axeloou-1

Με συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14/03/2018 η σύσκεψη του ΓΟΕΒ Αχελώου, στα γραφεία του Οργανισμού στο Αγρίνιο.

Παραβρέθηκαν, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριαντάφυλλου, ο Ανδρέας Κότσαλος αντιδήμαρχος Αιτωλικού και αγροτικής ανάπτυξης του Δήμου Μεσολογγίου, ο Δημ. Τζιώλης γενικός γραμματέας του δήμου Αγρινίου, ο Φώτης Περγαντής πρόεδρος του Διοικητικου Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού , η κ. Αριστέα Χήρα , προϊστάμενη του Τμήματος αγροτικής οικονομίας Αγρινίου και εγγείων βελτιώσεων Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και ο κ. Νικόλαος Μασικας, προϊστάμενος του τμήματος δομών περιβάλλοντος Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας , καθώς και πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. των ΤΟΕΒ:
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
goeb-axeloou-3

  • Πεδιάδος Μεσολογγίου,
  • Νιοχωρίου,
  • Ευηνοχωρίου.

Στη σύσκεψη τέθηκαν  για άλλη μια φορά τα χρονίζοντα προβλήματα της παλαιότητας των έργων και τη χρήση για αποστράγγιση των αρδευτικών διωρύγων Δ20 και Δ28.

goeb-axeloou-1Από πλευράς της βουλευτή καταγράφηκαν τα προβλήματα και τα θέματα των Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων με σκοπό την άμεση παρέμβαση της πολιτείας και της περιφέρειας για να δοθούν λύσεις.
Παραβρέθηκαν , η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριαντάφυλλου, ο Ανδρέας Κότσαλος αντιδήμαρχος αιτωλικού και αγροτικής ανάπτυξης του Δήμου Μεσολογγίου, ο Δημ. Τζόλης γενικός γραμματέας του δήμου Αγρινίου, ο Φώτης Περγαντής πρόεδρος του Διοικητικου Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού , η κ. Αριστέα Χήρα , προϊστάμενη του Τμήματος αγροτικής οικονομίας Αγρινίου και εγγείων βελτιώσεων Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και ο κ. Νικόλαος Μασικας, προϊστάμενος του τμήματος δομών περιβάλλοντος Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας , καθώς και πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. των ΤΟΕΒ:
“Από πλευράς του ΓΟΕΒ Αχελώου θα είμαστε σε συνεχή συνεργασία με τα Τ.Ο.Ε.Β. της κάτω περιοχής για να υπάρξει μια συνολική αντιμετώπιση του εν λόγω προβλήματος που χρονίζει.

goeb-axeloou-2Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και την εποικοδομητική συζήτηση και αναμένουμε απαντήσεις – λύσεις στα προβλήματα των εγγειοβελτιωτικών έργων της Αιτωλοακαρνανίας”, καταλήγει η ανακοίνωση της διοίκησης του ΓΟΕΒ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close