Σύσκεψη στο Μεσολόγγι για την αποσύνδεση των νοσοκομείων

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 28/03 στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου συνάντηση Φορέων της πόλης του Μεσολογγίου με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις, αναφορικά με το πάγιο αίτημα , για αποσύνδεση και ενίσχυση των Νοσοκομείων της Αιτωλ/νίας.

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, το Ε.Κ. Μεσολογγίου, τον Ιατρικό Σύλλογο Αιτωλ/νιας, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αιτωλ/νιας , την Α ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας ,τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Ι. Π. Μεσολογγίου ,τον Δικηγορικό Σύλλογο Ι.Π. Μεσολογγίου, τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ι.Π. Μεσολογγίου.


Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής:

“Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε το πρόσφατο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που αυτονομεί Νοσοκομεία ,αφήνοντας εκτός τα δικά μας, και επικαιροποιήθηκε η κοινή απαίτηση όλων για την πραγματοποίηση της αποσύνδεσης και ενίσχυσης των Νοσοκομείων, όπως αυτή εκφράστηκε από όλους τους Φορείς του Νομού με κορύφωση τις μεγάλες κινητοποιήσεις του Ιανουαρίου του ’16 .

Για το σκοπό αυτό ομόφωνα αποφασίστηκε να ζητηθεί άμεση συνάντηση ,καταρχήν με τους κυβερνητικούς βουλευτές και καθορίστηκαν οι επόμενες κινήσεις που πρόκειται να γίνουν.”

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο αποσύνδεση νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας νοσοκομείο Μεσολογγίου