Ροή Ειδήσεων

Σύσκεψη στο Ε.Κ. Αγρινίου την Πέμπτη και κινητοποιήσεις στις 17 & 18 Μαϊου

po-pame-plateia-piketoforia10Η Διοίκηση του Ε.Κ.Α. καλεί τους αντιπροσώπους  και τα Δ.Σ. των σωματείων της δύναμής του  σε σύσκεψη την Πέμπτη 11 Μάη  και ώρα 7:00 μ.μ.  στο Ε.ΚΑ.   για την οργάνωση  και την επιτυχία  της απεργίας  στις 17 Μάη  και του συλλαλητηρίου  στις 18 Μάη .

Καλεί επίσης  όλα τα σωματεία  και συλλόγους  του δημοσίου , των ΕΒΕ , των αγροτών, της νεολαίας  να πάρουν μέρος  στη σύσκεψη  για τον καλύτερο  συντονισμό της δράσης μας .

“Για να δώσουμε ενιαία απάντηση  η εργατική τάξη  και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα  στην ενιαία επίθεση  που δεχόμαστε από την κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, κουαρτέτο, κεφάλαιο  με τη στήριξη των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. του Ε.Κ. Αγρινίου.

Απεργιακό κάλεσμα

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.  ακόμη με ανακοίνωση του, καλεί τους εργαζόμενους , τους άνεργους , τους συνταξιούχους , τη νεολαία  και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα  να συμβάλλουν  με όλες τους τις δυνάμεις  για την επιτυχία  της απεργίας  στις 17 Μάη  σε κάθε χώρο δουλειάς , σε κάθε  κλάδο , σε κάθε τόπο κατοικίας  και να δώσουν αγωνιστικό  μαχητικό  παρών :

  • Την Τετάρτη 17 Μάη  και ώρα 10:00 π.μ. στην απεργιακή συγκέντρωση    στην κεντρική πλατεία  στο Αγρίνιο  .
  • Την Πέμπτη 18 Μάη ώρα 7:30 μ.μ.  στο συλλαλητήριο  στην κεντρική πλατεία  στο Αγρίνιο  για να εκφράσουμε  την αντίθεσή μας   στη νέα ληστεία  και την κοροϊδία  κυβέρνησης- κεφαλαίου- Ε.Ε. και συνολικά  ενάντια στην αντιλαϊκή – αντεργατική πολιτική  που από κοινού  σχεδιάζουν  και εφαρμόζουν  κυβέρνηση- κουαρτέτο – κεφάλαιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button