ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

ΣΥΡΙΖΑ-Ξενάκης: «Καταδίκη της πολιτικής της ΝΔ – ο πρόεδρος θα αναλάβει πρωτοβουλία διεύρυνσης» (video)

Για σαφή καταδίκη της πολιτικής της ΝΔ έκανε λόγο ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιώργος Ξενάκης.

Με δήλωσή στο agriniotv ανέφερε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την ευθύνη για τη νέα προοδευτική παράταξη και την πρωτοβουλία να διαμορφώσει ένα καινούργιο κοινωνικό συμβόλαιο με τον προοδευτικό κόσμο».


Τόνισε πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα αναλάβει πρωτοβουλία διεύρυνσης του προοδευτικού χώρου.

Ανέφερε ο κ. Ξενάκης:

Σαφής καταδίκη της πολιτικής της ΝΔ που από 41% βρέθηκε να χάνει 14 μονάδες σε μικρό χρονικό διάστημα. Η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ από τις 24 μονάδες αυτή τη στιγμή διαμορφώνεται στο 14%.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την ευθύνη για τη νέα προοδευτική παράταξη και την πρωτοβουλία να διαμορφώσει ένα καινούργιο κοινωνικό συμβόλαιο με τον προοδευτικό κόσμο. Αυτό ηταν η αφετηρία μιας δύσκολης περιόδου που ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του 2023 από τον Σ. Κασσελάκη.

Θεωρώ ότι όλοι πολίτες και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων του προοδευτικού χώρου πρέπει να δώσουν το “παρών” στην καινούρια μέρα που ξημερώνει.

Για την Αιτωλοακαρνανία:

Αυτή τη στιγμή φαίνεται στον αστικό ιστό ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια μεγάλη διαφορά και κοντά στη ΝΔ. Στα υπόλοιπα υπάρχει μια τεράστια αποχή ανθρώπων και του ΣΥΡΙΖΑ και που είχαν ερωτηματικό για την πολιτική μας. Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο να τους πείσουμε να έρθουν κοντά μας.

Για την διεύρυνση συνεργασίας στον προοδευτικό χώρο:

Ο πρόεδρος θα αναλάβει πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση.

Χορηγούμενη

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button