Βουλευτικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας: «Ευχαριστούμε τους νέους που ανέδειξαν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους πολίτες που στήριξαν την παράταξη και ιδιαίτερα, όπως αναφέρει, «τους νέους ανθρώπους που ανέδειξαν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ στις μικρές ηλικίες».

Αναλυτικά:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που με την ψήφο τους εδραίωσαν τον ΣΥΡΙΖΑ ως τον προοδευτικό, δημοκρατικό πόλο της χώρας και ως πυλώνα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που θα προασπίσει την επόμενη μέρα τις κατακτήσεις του λαού μας, το κοινωνικό κράτος και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους νέους ανθρώπους, το μέλλον αυτής της χώρας, που ανέδειξαν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ στις μικρές ηλικίες.

Χρωστάμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλα τα μέλη και τους φίλους του κόμματος και της Προοδευτικής Συμμαχίας που έδωσαν έναν εξαιρετικό και αξιοπρεπή αγώνα στην τόσο μακρά, διπλή προεκλογική περίοδο.

Το αποτέλεσμα των εκλογών στον Νομό είναι άκρως ικανοποιητικό, καθώς το κόμμα μας, μετά από μια δύσκολη περίοδο διακυβέρνησης, σε ένα εξαιρετικά εχθρικό περιβάλλον, παρουσιάζει οριακή μείωση ποσοστού με αύξηση όμως των ψήφων που έλαβε!

Η Ελλάδα που παραδίδουμε στη νέα κυβέρνηση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής δεν έχει καμία σχέση με αυτή που παραλάβαμε το 2015. Η έξοδος από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια, η ενίσχυση του διεθνούς κύρους της χώρας, η ιστορική συμφωνία των Πρεσπών, η προάσπιση και αναβάθμιση των εργασιακών και ατομικών δικαιωμάτων είναι η παρακαταθήκη της πρώτης κυβέρνησης της Αριστεράς πάνω στην οποία θα σφυρηλατήσουμε μαζί με όλους τους προοδευτικούς πολίτες την νέα κοινωνική πλειοψηφία του αύριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button