ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε γεμίζει η τσέπη – Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Tο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ.

Υπενθυμίζεται πως το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με τη Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση. Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Φεβρουαρίου θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.


Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο:

  • Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)
  • Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

Οι ημερομηνίες για τα υπόλοιπα Ταμεία

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 27 και 30 Ιανουαρίου.

Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα τις καταβάλλουν όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 27 και 30 Ιανουαρίου

  • Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023
  • Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει  την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023
  • Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023
  • Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023
  • Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλει  την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023
  • Το ΕΤΑΤ θα καταβάλει  την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023
  • Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πληρώνονται και αναδρομικά

Με αναδρομικά ενός μήνα θα πληρωθούν οι αυξήσεις στις συντάξεις στα τέλη Ιανουαρίου. Η αύξηση μετράει από 1η Ιανουαρίου 2023, ωστόσο οι συντάξεις Ιανουαρίου έχουν ήδη πληρωθεί πριν από τα Χριστούγεννα χωρίς την αύξηση 7,75%. Συνεπώς, στα τέλη Ιανουαρίου θα πληρωθεί διπλή αύξηση σε 1,72 εκατ. συνταξιούχους που δεν έχουν προσωπική διαφορά (ή έχουν μικρή προσωπική διαφορά).

eleftherostypos.gr

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button