Γεγονότα

Υπό βροχή η πορεία των οπαδών του Σώρρα στο Αγρίνιο-ισχυρή η συνοδεία των αστυνομικών (φωτο)

opadoi-sorra-epeisodia-8
Ολοκληρώθηκε υπό συνεχή  βροχή η πορεία των εκατοντάδων οπαδών του Αρτέμη Σώρρα σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου για να καταλήξει στο σημείο απ’όπου ξεκίνησε,  στο πάρκινγκ των παλιών δημοτικών σφαγείων στο Αγρίνιο.

Η κινητοποίησή τους αυτή, εντάσσονταν στο πλαίσιο πανελλαδικών κινητοποιήσεων των οπαδών του φυγόποινου Σώρρα που επιμένουν πως τα 600 δις ευρώ υπάρχουν και ζητούν από τους πολίτες να τους εμπιστευτούν ώστε να «αποπληρωθούν» τα όποια χρέη τους.

Στην -ειρηνική- πορεία των οπαδών του Σώρρα κυριάρχησαν τα συνθήματα που αναφερόντουσαν στον αρχηγό της «Ελλήνων Συνέλευσις» χαρακτηρίζοντας τον  “σωτήρα” και “πολεμιστή” που “έδωσε στην Ελλάδα τα οικονομικά εργαλεία για την έξοδο από την κρίση”.

opadoi-sorra-epeisodia-13Συνεχείς ήταν οι αναφορές μέσω της μικροφωνικής που χρησιμοποιήθηκε,  κατά των πολιτικών και των δημοσιογράφων και επαναλαμβανόταν πως τα 600 δις είναι υπαρκτά και υπάρχουν έγγραφα που το αποδεικνύουν, ενώ καλούσαν τους πολίτες του Αγρινίου να βγουν στους δρόμους και να ενταχθούν στην πορεία και να συμπληρώσουν τα έντυπα εκείνα ώστε να “εξοφλήσουν” όλα τα χρέη τους.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Ακόμη ανέφεραν πως ήδη χιλιάδες Έλληνες έχουν “ξεχρεωθεί” χάρη στον Αρτέμη Σώρρα, ενώ στην πορεία υπήρχαν άνθρωποι της «Ελλήνων Συνέλευσις» με κίτρινα γιλέκα που ενεργούσαν σαν περιφρόυρηση της πορείας, που ήταν απο την αρχή μέχρι το τέλος της απόλυτα οργανωμένη. Στην πλατεία Χατζοπούλου μάλιστα, οι συγκεκτρωμένοι έδωσαν όρκους στον Ολύμπιους θεούς!

Στην πορεία συμμετείχαν περίπου 400 άτομα, μέλη της “Ελλήνων Συνέλευσις” από διάφορες περιοχές της χώρας όπως από Πάτρα, Αθήνα κλπ

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ώρα έγινε  αντισυγκέντρωση από άτομα – μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων. Μεταξύ των συγκεκριμένων ατόμων και της Αστυνομίας προκλήθηκαν μικροεπεισόδια  στην πλατεία Δημοκρατίας.

opadoi-sorra-epeisodia-12

opadoi-sorra-14

opadoi-sorra-epeisodia-11

opadoi-sorra-epeisodia-10

opadoi-sorra-epeisodia-7

opadoi-sorra-epeisodia-6

opadoi-sorra-epeisodia-9

opadoi-sorra-5

astynomia-esy (1)

Οι οπαδοί του Σώρρα προσυγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Περιφερειακής τους Οργάνωσης στο Καινούργιο για  να μεταβούν στη συνέχεια στο Αγρίνιο,  όπου θα συγκεντρωθούν στο παρκινγκ των παλιών δημοτικών σφαγείων , ενώ υπό των φόβο πιθανών επεισοδίων έντονη είναι η αστυνομική παρουσία στο κέντρο της πόλης.

poreia-sorras-1

poreia-sorras-2

poreia-sorras-3

poreia-sorras-4

poreia-sorras-5

poreia-sorras-6

poreia-sorras-7

poreia-sorras-8

poreia-sorras-9

poreia-sorras-10

poreia-sorras-11

poreia-sorras-12

poreia-sorras-13

poreia-sorras-14

poreia-sorras-15

poreia-sorras-16

poreia-sorras-17

poreia-sorras-18

poreia-sorras-19

poreia-sorras-20

poreia-sorras-21

astynomia-esy (2)

antifasistiki-pano-plateia (4)

astynomia-esy (3)

astynomia-esy (4)

astynomia-esy (5)

astynomia-esy (6)

opadoi-sorra-5

opadoi-sorra-6

opadoi-sorra-7 opadoi-sorra-8 opadoi-sorra-9

opadoi-sorra-10 opadoi-sorra-12 opadoi-sorra-13

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button