Πετράκης: Στεναχώρια από το αποτέλεσμα – Δέλλας: Πλησιάζουμε τον στόχο μας (Video)

Δείτε τι δήλωσαν οι προπονητές των δυο ομάδων Τραϊανός Δέλλας και Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ των δυο ομάδων στο Αγρίνιο

Δηλώσεις Γιάννη Πετράκη


Στεναχωρημένος και απογοητευμένος ο προπονητής του ΠΑΣ έπλεξε το εγκώμιο των παιχτών του για την πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν κι ότι αδικούνται από το αποτέλεσμα. Όπως είπε χαρακτηριστικά «είχαμε μια καλή εικόνα μέχρι το γκολ που δεχτήκαμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε και το παιχνίδι να είχε διαφορετική εξέλιξη. Για αυτό μας αφήνει στεναχώρια το αποτέλεσμα.»
Επίσης ο προπονητής του ΠΑΣ αναφέρθηκε και στην ποιότητα της επίθεσης που έχει ο Παναιτωλικός αλλά και για τις αλλαγές που έκανε και τις οποίες κι αυτές τις έλεγχε η ομάδα του.

Δηλώσεις Τραΐανού Δέλλα

Σίγουρα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του ο Τραϊανός Δέλλας, την οποία χαρακτήρισε σημαντική στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει την παραμονή του. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός εγκλωβίστηκε από τους αντιπάλους με αποτέλεσμα να υπάρξει ένας εκνευρισμός στους παίχτες. Για το δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής του Παναιτωλικού είπε μεταξύ άλλων: «Πιέσαμε, τρέξαμε περισσότερο στην πλάτη του αντιπάλου γιατί ξέραμε ότι θα μας δυσκολέψει το 3-5-2 του ΠΑΣ. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να προηγηθούμε νωρίτερα και θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια.»
Επίσης ο Τρ. Δέλλας ευχαρίστησε τον κόσμο κυρίως για το δεύτερο ημίχρονο που ώθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Γιάννη Πετράκη προπονητές Τραΐανού Δέλλα