ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

1ο Τουρνουά «Μαργαρίτα Σαπλαούρα»: Η συνέντευξη τύπου (video)

Συνέντευξη τύπου παρέθεσαν σε εκπροσώπους του Τοπικού Τύπου οι διοργανωτές του 1ου τουρνουά «Μαργαρίτα Σαπλαούρα». Σε αυτή μίλησε ο Πρόεδρος του ΑΟ Αγρινίου Ντίνος Τσιαμάκης, η εκπρόσωπος του συλλόγου «Φλόγα» κυρία Κωστοπούλου και ο πατέρας της Μαργαρίτας, Νεκτάριος Σαπλαούρας.

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Με τη Μαργαρίτα έβλεπα τους περισσότερους αγώνες του ΑΟ και πριν νοσήσει και μετά. Εγώ και η ομάδα μου ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την κυρία Κωστοπούλου, εκπρόσωπο της «Φλόγας», για την όλη προσπάθεια και δεσμεύομαι ότι όσο είμαι εγώ στη διοίκηση του ΑΟ το τουρνουά αυτό θα γίνεται κάθε χρόνο» δήλωσε αρχικά ο Πρόεδρος του ΑΟ Αγρινίου, Ντίνος Τσιαμάκης.

«Η Φλόγα είναι διπλά στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο, συμβάλει στη σωστή νοσηλεία και ιατρική υποστήριξη, ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε στον σύλλογο φλόγα» δήλωσε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος της «Φλόγας», κυρία Κωστοπούλου.

«Είμαι συγκινημένος που όλο αυτό γίνεται για τη Μαργαρίτα και είμαι περήφανος για εκείνη, θεωρώ ότι μέσα από όλο αυτό η ψυχή της είναι εδώ και μας βλέπει και είναι χαρούμενη» δήλωσε αρχικά ο πατέρας της Μαργαρίτας, Νεκτάριος Σαπλαούρας, ο οποίος στη συνέχεια ευχαρίστησε του Προέδρους του ΑΟ Αγρινίου, Ντίνο Τσιαμάκη και Περικλή Γερμανό για το τουρνουά καθώς και όλο το Δ.Σ., τον δήμο Αγρινίου, την Ακτίνα Εθελοντισμού και τον σύλλογο «Φλόγα» για το τεράστιο έργο του.

«Είμαι χαρούμενος που μέσα από την περιπέτεια της Μαργαρίτας γνώρισα ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας και ήταν ουσιαστικά κοντά μας και διπλά χαρούμενος που όλος αυτός ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΑΟ Αγρινίου. Αξίζει τον κόπο να βοηθάμε αυτές τις οργανώσεις γιατί βοηθούν τα ίδια μας τα παιδιά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σαπλαούρας.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου:

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close