sliderΔυτικά ΕπιχειρείνΡοή Ειδήσεων

Συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν 2022»: Κεντρίζει το ενδιαφέρον η έκθεση προϊόντων και γευσιγνωσίας (φωτο)

Έκθεση προϊόντων – γευσιγνωσία με την συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων φιλοξενείται στον πολυχώρο EMILEON στο πλαίσιο του αναπτυξιακού Συνεδρίου «Δυτικά Επιχειρείν 2022».

Η έκθεση, η οποία και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, πραγματοποιείται με την στήριξη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.


Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε αυτή είναι οι: Αφοί Π. Κουτέρη Α.Ε.(«ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟ» Βιοτεχνία ζαχαροπλαστικής & κουλουροποιίας), Αφοί Στέφου & ΣΙΑ Ε.Ε. (Μεταποίηση & Εμπορία – Παραδοσιακό αυγοτάραχο, Μπούζα Αιτωλικού), Κουβέλη Αρετή του Αλεξάνδρου (ETOLEA Παραγωγή & Τυποποίηση Premium Ελαιολάδου), Ν. & Ν. Γρίβας Ο.Ε. (Παραγωγή & Εμπορία Οίνου), Νταβέλη Ιωάννα («λουκουμμμ… άκι!», Εργαστήριο λουκουμιών-ζαχαροπλαστείο), Παπαθανασίου Α.Β.Ε.Ε. (Τυροκομικά-Γαλακτοκομικά Προϊόντα ορεινής Τριχωνίδας), Τσικριτέας Αθανάσιος (Συσκευασία και εμπορία premium μελιού), Φωλιάς Γεώργιος, αγορά κρεάτων Αμφιλοχίας (Μεταποίηση & εμπόριο κρεάτων), Χαλιμουρδα – Τσιακανίκα Χρυσούλα – Honey Hive (Πρότυπο εργαστήρι Μελιού, Σπολάιτα Αγρινίου).

Ιδιαίτερης αναφοράς χρίζει το Ελ-yum, ένα νέο προϊόν μεσογειακής διατροφής, που είναι αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης των Τμημάτων Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων που εδρεύει στο Αγρίνιο και Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής των Πανεπιστημίων Πατρών και Αιγαίου αντίστοιχα, με την εταιρεία Gaea.

Το Ελ-yum είναι ένα καινοτόμο αλειφόμενο προϊόν με βάση το φυτό γλιστρίδα και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό, στο πλαίσιο του «Δυτικά Επιχειρείν 2022».


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button