ΕξελίξειςΠολιτική

Συνεδρίαση για τη λειτουργία του Νομαρχιακού Οργάνου του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλ/νία

po-ne-pasok
Ορίστηκε τριμελής Συντονιστική Γραμματεία για τη λειτουργία του διευρυμένου Νομαρχιακού Οργάνου

Με την παρουσία του κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του κ. Κώστα Ασκούνη, Γραμματέα του Τομέα Οργανωτικού και του Άρη Καρβούνη υπεύθυνου Οργανωτικού του Νομού πραγματοποιήθηκε χθες στο Αγρίνιο, σύσκεψη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που απαρτίζουν το διευρυμένο Νομαρχιακό Όργανο Αιτωλοακαρνανίας, με αντικείμενο συζήτησης τη λειτουργία και τον προγραμματισμό δράσης του, καθώς και τη διαδικασία πιστοποίησης των Συνέδρων που θα συμμετέχουν στο Πολιτικό Προγραμματικό Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που θα πραγματοποιηθεί 30 Ιουνίου και 1, 2 Ιουλίου.

Για την αποτελεσματική λειτουργία του διευρυμένου Νομαρχιακού Οργάνου του ΠΑΣΟΚ, ορίστηκε τριμελής Συντονιστική Γραμματεία που αποτελείται από τον υπεύθυνο του Τομέα Οργανωτικού για το νομό Αιτωλοακαρνανίας, Άρη Καρβούνη και τους Γιώργο Κασσαβέτη και Γιώργο Ζήσιμο.

Στους συνέδρους που θα συμμετέχουν από το νομό Αιτωλοακαρνανίας περιλαμβάνονται από πλευράς ΠΑΣΟΚ όλα τα μέλη του Διευρυμένου Νομαρχιακού Οργάνου, οι Γραμματείς των Δημοτικών Οργανώσεων, τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης από τον νομό, ο βουλευτής, οι πρώην βουλευτές και αυτοδίκαια τα μέλη της Κεντρικής  Οργανωτικής  Επιτροπής Συνεδρίου από το νομό

Επίσης,  εκτός των εκπροσώπων των κομμάτων που συγκροτούν την ΔΗ.ΣΥ από το νομό Αιτωλοακαρνανίας θα συμμετέχουν στο συνέδριο 25 αιρετοί από την Αυτοδιοίκηση, τους μαζικούς χώρους εργαζομένων Μικρομεσαίων, επιστημονικών, αγροτών κ.λπ. και επιπλέον (των 25), όλοι όσοι συμμετέχουν στα κεντρικά και περιφερειακά όργανα των παραπάνω φορέων.

Στη συνεδρίαση του διευρυμένου Νομαρχιακού Οργάνου επικράτησε κλίμα ενότητας, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, αλλά και αισιοδοξίας, για την επιτυχία του εγχειρήματος της ισχυρής Δημοκρατικής Παράταξης, που θα εκφράσει τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών του χώρου και θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο για την ανασυγκρότηση της οικονομίας και την δικαιοσύνη στην κοινωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close