ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Αγρινίου

Συντονιστικές οδηγίες προς τους εμπλεκόμενους φορείς για το σχεδιασμό και τη λήψη μέτρων για την, από κοινού, αντιμετώπιση κινδύνων λόγω χιονοπτώσεων και παγετού δόθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Αγρινίου, με θέμα: «Ετοιμότητα Αντιμετώπισης κινδύνων από την εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού, ενόψει της χειμερινής περιόδου 2020-2021».

Όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού  έχει γίνει καταγραφή των διαθέσιμων μέσων:  «Εξετάσαμε θέματα σχετικά με την ετοιμότητα και τη συνεργασία των φορέων ώστε, εάν προκύψει ανάγκη, να είμαστε σε θέση να ενεργήσουμε αποτελεσματικά και άμεσα.


Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου έχουν προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες και όσοι φορείς και υπηρεσίες συμμετέχουν στο Συντονιστικό Όργανο είναι έτοιμοι να  αναλάβουν τον υπηρεσιακό τους ρόλο, ώστε να δράσουν  έγκαιρα και με ταχύτητα, εάν και,  όταν χρειαστεί.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Σωτήρης Κολοβός, Βασίλειος Φωτάκης,  ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιτωλ/νίας   Χριστόφορος Μπόκας,  ο Δ.Π.Υ Αγρινίου Ευστράτιος Πετράκης, ο Δ/της Αστ. Τμήματος  Γ. Σταμουλακάτος, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Θεοδωρόπουλος και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Αγρινίου.

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button