Δυτική Ελλάδα

Τοποθέτηση αναπληρωτών εκπαιδευτικών παράλληλης στήριξης αποφάσισε το ΠΥΣΠΕ Αιτωλ/νίας

koi-sxoleio

Συνεδρίασε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΠΕ) Αιτωλοακαρνανίας και προχώρησε στην τοποθέτηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών παράλληλης στήριξης. Συγκεκριμένα, καλύφθηκε το 1ο Νηπιαγωγείο Μεσολογγίου, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κωνσταντίνου, το 20ο και το 10ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΥΣΠΕ, η εισήγηση για τα κενά έγινε από το Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕΔΔΥ). Επίσης εξετάστηκαν τροποποιήσεις εκπαιδευτικών που έχουν σχέση με επιστροφές αδειών. Αναγνωρίστηκαν μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών αναπληρωτών και μιας μόνιμης εκπαιδευτικού και εξετάστηκαν αιτήσεις αναγνώρισης προϋπηρεσίας αναπληρωτών. Όλες οι αιτήσεις είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έγιναν δεκτές.

Τέλος, χορηγήθηκαν άδειες άσκησης έργου αμοιβή σε εκπαιδευτικούς, κυρίως σε Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ). Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί και ανακοινωθεί οι μεταβολές σχολικών μονάδων, προκειμένου να γίνουν οι μεταθέσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, ενώ την προηγούμενη βδομάδα ολοκληρώθηκε και η τοποθέτηση των τμηματαρχών στη Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση από την Περιφέρεια, προσωρινά μέχρι τον Αύγουστο.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button