Δυτική Ελλάδα

Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι μέχρι τις 22 Ιανουαρίου

koi-poreia-dikigoroiΗ Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος συνεδρίασε εκτάκτως την Πέμπτη 14/1/2016, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, αμέσως μετά την μαζική πανδικηγορική συγκέντρωση και πορεία χιλιάδων δικηγόρων κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης.

Τα μέλη της Ολομέλειας επισφράγησαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την ομόθυμη, καθολική και απόλυτη αντίθεση των δικηγόρων της χώρας στο κυβερνητικό σχέδιο για τις αλλαγές στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης. ασφαλιστικό σύστημα.

Στην πρώτη γραμμή οι δικηγόροι του Αγρινίου
Στην πρώτη γραμμή οι δικηγόροι του Αγρινίου

Καλούν την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το προσχέδιο του ασφαλιστικού που παρουσίασε και ζητεί να εκκινήσει καλόπιστα, νέος διάλογος από μηδενική βάση στο πλαίσιο τεκμηριωμένων προτάσεων.

Κατόπιν αυτών, η Ολομέλεια αποφάσισε:

α. Την συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων από τα δικαστήρια έως και την ερχόμενη Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, με αυστηρό πλαίσιο χορήγησης αδειών.

β. Την συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας τις απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας(22-1-2016), προκειμένου να αξιολογηθούν τυχόν μεσολαβούσες εξελίξεις και να ληφθεί απόφαση σχετικά με την συνέχιση της αποχής.

 

Χορηγούμενη

pap xmas 1000x563px Τοπική Διαφήμιση
koukounas ezgif.com resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button