Γεγονότα

Συνεχίζουν οι καταγγελίες για ηχορρύπανση

epi-ixorypansi

Δοκιμάζονται τα νεύρα πολλών κατοίκων του Αγρινίου και αυτό το καλοκαίρι, που μέσα στα μαύρα τα μεσάνυχτα είτε πετάγονται από τα κρεβάτια τους, η ακόμη και  ξαγρυπνούν εξαιτίας της βίας της ηχορύπανσης που υφίστανται.

Δεν είναι μόνο οι κάτοικοι του κέντρου που έχουν απηυδήσει (μερικοί μάλιστα άφησαν τα σπίτια τους!) από την συμπεριφορά συγκεκριμένων πάντα επαγγελματιών που βάζουν στο τέρμα τη μουσική στα μπαρ τους, αλλά και η στάση οδηγών δικύκλων και αυτοκινήτων.
Η σημερινή νεολαία αποκαλεί αυτήν την ομάδα «κάγκουρες»…

Τρύπιες εξατμίσεις και διαπασών μουσική, σπινιαρίσματα, σούζες, κόντρες  κλπ χαρακτηρίζουν την συμπεριφορά αυτών των νεαρών που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους συμπολίτες τους και ξεσηκώνουν γειτονιές ολόκληρες. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Όπου αυτοί οι νεαροί δουν έστω μια ευθεία. Καρπενησίου, Φιλελλήνων, Ισκου. Γοργοποτάμου, Παναγοπούλου, Μακρή, Χ. Τρικούπη, Παπαστράτου και πολλοί ακόμη δρόμοι  «στενάζουν» στην κυριολεξία και η Αστυνομία, δείχνει πως δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση, έστω να την περιορίσει, με κάποια παραδειγματικά – πρόστιμα.

Τα παράπονα που λαμβάνουμε είναι σχεδόν καθημερινά. Γράφει αναγνώστης από την οδό Φιλελλήνων:

«Αγαπητό agriniopress σε χαιρετώ είμαι κάτοικος Αγρινίου και συγκεκριμένα στην οδό Φιλελλήνων, καθημερινά σε αυτόν τον δρόμο γινόμαστε μάρτυρες κάθε λογής νεοελληνικής κακογουστιάς από μηχανάκια με ανοιχτή εξάτμιση από αυτοκίνητα που κάνουν επίδειξή από καψούρηδες στις 4:00 το πρωί (που θέλουν «μες τα δύο της μάτια να κοιτάζουν») με τέρμα το ηχοσύστημα.

Οι συνθήκες στην πόλη είναι άθλιες λόγω της ηχορύπανσης με την αστυνομία να είναι απούσα αφού κανένα μπλόκο δεν έχει συσταθεί για να βεβαιώσει παραβάσεις , θα σας παρακαλούσα να δημοσιεύεται την καταγγελία μου και αν μπορούσε να κάνετε ένα ρεπορτάζ για το θέμα.

Ευχαριστώ.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button