Θέατρο

Συνεχίζει με επιτυχία το "Οικοθέατρο"

pol-oikotheatro-16-2-13aΜε επιτυχία συνεχίζονται στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον “Πράσινο+Μπλε” σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας.

Στις 16 Φεβρουαρίου 2014 υλοποιήθηκε η θεατρική παράσταση των δύο τμημάτων της Α΄τάξης του 3ου Δ.Σ. Ναυπάκτου με τίτλο « Το σπίτι μου… το δάσος μου» της Γ. Αγγελοπούλου

Οι μικροί μαθητές έστειλαν, μηνύματα για την σημασία της προστασίας του δάσους, των φυτών και των ζώων απο την αδιαφορία των ανθρώπων.

Οι παρευρισκόμενοι γονείς, εκπαιδευτικοί και μικροί θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν τη προσπάθεια των μικρών μαθητών και των εκπαιδευτικών τους.

pol-oikotheatro-16-2-13f

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους εκπαιδευτικούς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου κα Σκρεμίδα Ιωάννα και κα Αγγελοπούλου Αθηνά των δύο τμημάτων της Α΄ τάξης, καθώς και την θεατρολόγο – ηθοποιό Ευαγγελάτου Ειρήνη για την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να περάσουν μηνύματα για το περιβάλλον στους μικρούς μαθητές, μέσα από τις θεατρικές παραστάσεις.

Δείτε μικρό μέρος των παραστάσεων που έχουν υλοποιηθεί κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 στις 18.00 στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, από όλα τα σχολεία, όλων των βαθμίδων και όλες τις τάξεις του Δήμου Ναυπακτίας και όχι μόνο, καλούνται να παρακολουθήσουν και τις 2 επόμενες παραστάσεις των μικρών μαθητών του 1ου Δ.Σ. Ναυπάκτου , Γ’1 και Γ’2 τάξης με τα θεατρικά έργα « Τενεκεδούπολη» της Ευγενίας Φακίνου και « Η λίμνη το έσκασε » της Φαίη Ρεϊζίδου αντίστοιχα.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

pol-oikotheatro-16-2-13e

pol-oikotheatro-16-2-13d

pol-oikotheatro-16-2-13c

pol-oikotheatro-16-2-13b

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button