Αυτοδιοίκηση

Συνέχεια του "οδοιπορικού εγκατάλειψης" στην Τριχωνίδα απο την ¨"Ανατροπή Τώρα"

po-anatropi-panaitolio6Ιδιαίτερα αιχμηρούς και ειρωνικούς τόνους έχει η νέα ανάρτηση στο προφίλ του facebook του κ. Δημήτρη Τραπεζιώτη, επικεφαλής της παράταξης “Ανατροπή Τώρα” σχετικά με την εικόνα της εισόδου του Παναιτωλίου , πύλη εισόδου στην Τριχωνίδα.

Επισημαίνονται μεταξύ άλλων όχι μόνον οι εικόνες εγκατάλειψης, αλλά και οι κίνδυνοι που υπάρχουν από αυτήν την κατάσταση.

Γράφει συγκεκριμένα:

“Συνεχίζουμε να προβάλλουμε το έργο της Δημοτικής Αρχής Αγρινίου…
Μετά το μοναχικό απολογισμό της Δημοτικής Αρχής για το έργο και τη δράση της, ο Δήμαρχος Αγρινίου και δύο αντιδημαρχίες (καθαριότητας και τουρισμού) συνέπραξαν για να “προβάλλουν” την περιοχή μας και να προσελκύσουν επισκέπτες στην Τριχωνίδα.
po-anatropi-panaitolio5Είσοδος Παναιτωλίου ( πύλη εισόδου στη λίμνη Τριχωνίδα).
Ντροπή. Αίσχος επαίσχυντον!!!
Αθλιότητα και εγκατάλειψη.
H είσοδος προς τη μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας έχει μετατραπεί σε “χώρο υποδοχής ελαστικών”.
Οι κάρτες που έδιναν στοιχεία για τη χλωρίδα και την πανίδα της λίμνης Τριχωνίδας, καμμένες και ξεθωριασμένες.
Δέντρα κομμένα και αφημένα για μήνες πάνω στα πεζοδρόμια ώστε να αναιρείται η χρήση τους από τους πεζούς και συνδημότες μας.
po-anatropi-panaitolio4Τέλος, μια τσιμεντένια κολώνα ηλεκτροφωτισμού πεσμένη επί του πεζοδρομίου μετά από τροχαίο ατύχημα, που υποχρεώνει τους πεζούς να κατεβαίνουν από το πεζοδρόμιο με κίνδυνο για τη ζωή τους και επίσης με τα καλώδια γυμνά που προφανώς δεν έχουν αποσυνδεθεί και αποτελούν παγίδα θανάτου.
Η επιμέλεια και φροντίδα του Δημάρχου και η συνεργασία του με τους Αντιδημάρχους για την ανάδειξη της περιοχής μας και την προστασία του πολίτη, όπως αντιλαμβάνεστε, συνθέτουν ένα τραγικό αποτέλεσμα για το Δήμο Αγρινίου.

Διατελούντες με τιμή
για τις νέες αντιδημαρχίες!..
po-anatropi-panaitolio1

po-anatropi-panaitolio2

po-anatropi-panaitolio3

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close