ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Συνέχεια με Φυσική και Λατινικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Στη μάχη των πανελληνίων ρίχνονται οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων

Ξεκινά σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου η δεύτερη εβδομάδα των πανελλαδικών εξετάσεων 2020 με τους υποψηφίους να διαγωνίζονται στα μαθήματα της Φυσικής και των Λατινικών. Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων επιστρέφουν στα θρανία για να συνεχιστούν οι πανελλήνιες, ενώ την Τρίτη (23/6) σειρά παίρνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.


Το ethnos.gr θα δημοσιεύει τις απαντήσεις των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων σε συνεργασία με το «Νέο Φροντιστήριο» και την ομάδα των καθηγητών του. Στις 24/6 οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν στην Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εξέταση στις 26/6 στην Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων της Γενικής Παιδείας θα πάρουν σειρά τα ειδικά μαθήματα, που θα ολοκληρωθούν στις 30 Ιουνίου. Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που θα δώσουν με το παλαιό σύστημα, θα έχουν κατά βάση κοινό πρόγραμμα με όσους δώσουν με το νέο, με εξαίρεση, ότι στις 22/6 θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των Λατινικών (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), στις 24/6 η εξέταση του μαθήματος «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στις 26/6 η εξέταση του μαθήματος «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Πηγή: ethnos.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button