ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου για Κωστούλα: «Το έργο του τεράστιο, η προσφορά του ανεξίτηλη»

Τις ευχαριστίες του στον Φώτη Κωστούλα για την προσφορά του στον Παναιτωλικό και όχι μόνο εκφράζει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Τονίζει σε ανακοίνωσή του:


«Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας ευχαριστεί τον κ. Φώτη Κωστούλα για την τεράστια προσφορά του στον Παναιτωλικό και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναγέννησε, εξέλιξε, ανέδειξε και εδραίωσε τον Παναιτωλικό στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας.

Καθιέρωσε στην Ελληνική ποδοσφαιρική κουλτούρα μαζί με τους συνεργάτες του, ένα μοντέλο λειτουργίας ομάδας πρότυπο, υγιές, καθαρό και χωρίς εξαρτήσεις, που αναγνωρίστηκε πανελληνίως και εδραίωσε τον Παναιτωλικό στην συνείδηση όλων των Ελλήνων φιλάθλων ως ομάδα, σημείο αναφοράς.

Το έργο του τεράστιο, σύγχρονο γήπεδο, πρότυπο προπονητικό κέντρο, ανέδειξε μαζί με τον Παναιτωλικό, την πόλη του Αγρινίου και το Νομό μας.

Όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Κωστούλας και η διοίκησή του τίμησε τον Σύνδεσμο Προπονητών απασχολώντας ένα μεγάλο αριθμό μελών του.

Η συνεργασία που είχαμε ήταν άριστη, μας παρείχε εξυπηρετήσεις σε όλες τις δράσεις μας, παραχώρηση γηπέδων, αιθουσών για σεμινάρια, συνδιοργανώσεις αθλητικών εκδηλώσεων.

Το κυριότερο, η παραχώρηση χώρου στο γήπεδο του Παναιτωλικού για την στέγαση των γραφείων μας. Για όλα αυτά είμαστε ευγνώμονες και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Η προσφορά του θα μείνει ανεξίτηλη στην ιστορία της ομάδας και του τόπου.

Του ευχόμαστε ότι καλύτερο, να έχει υγεία και καλή συνέχεια σε ότι επιλέξει.

Κ. ΦΩΤΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ»

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button