ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Σύνδεση ηλεκτρικής κουζίνας & επισκευή πλυντηρίου ρούχων & πιάτων – Απευθυνθείτε στους καλύτερους

Η εταιρεία IQ Service είναι στον χώρο της επισκευής και εγκατάστασης ηλεκτρικών συσκευών, smarttv και υδραυλικών εγκαταστάσεων πολλά χρόνια, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε όλη την Αττική. Απασχολεί επαγγελματίες ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς, οι οποίοι έρχονται στον χώρο σας και σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Αν «στήνετε» το σπιτικό σας ή οι παλιές σας συσκευές έχουν αρχίσει και σας βγάζουν προβλήματα, δεν έχετε παρά να επιλέξετε τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, ώστε να αντιμετωπίσετε κάθε πρόβλημα με τον σωστό τρόπο.

Υπηρεσίες που ειδικεύεται η IQ Service

Σύνδεση ηλεκτρικής κουζίνας

Απαραιτήτως χρειάζεται να ειδοποιήσετε επαγγελματία ηλεκτρολόγο για την σύνδεση ηλεκτρικής κουζίνας. Σε κάθε συσκευή υπάρχουν πολλές καλωδιώσεις, οι οποίες πρέπει να συνδεθούν με τον σωστό τρόπο, ώστε η λειτουργία εξαρχής να είναι σωστή και ασφαλής.

Πριν από κάθε εγκατάσταση ελέγχεται η γείωση, το ρελέ διαρροής, ελέγχεται η αντίσταση μόνωσης των καλωδίων και αν είναι απαραίτητο ρυθμίζεται ο ηλεκτρολογικός πίνακας.

Σημαντικό επίσης είναι ότι με τον ερχομό του ηλεκτρολόγου στον χώρο σας, μπορείτε να ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε, λύνοντας όλες τις απορίες σας. Έτσι σε λιγότερο από 1 ώρα η σύνδεση της ηλεκτρικής κουζίνας θα έχει ολοκληρωθεί.

Επισκευή πλυντηρίου πιάτων & ρούχων

Αντιμετωπίζετε μία από τις συχνές βλάβες του πλυντηρίου πιάτου ή ρούχων; Μερικές από αυτές είναι ότι το πλυντήριο δεν παίρνει νερό, δεν μπορεί να ξεκινήσει, δεν αδειάζει τα νερά και έχει προβλήματα στα φίλτρα. Επίσης μπορεί να βγάζει σε κάθε πλύση νερά από το κάτω μέρος ή να κάνει πολύ θόρυβο και να κουνιέται κατά τη λειτουργία του. Επικοινωνήστε με τους ειδικούς της IQ Service για επισκευή πλυντηρίου πιάτων & ρούχων.

Για όλα αυτά έχουμε τη λύση!Απλά επικοινωνήστε με το προσωπικό της εταιρείας στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο site. Για να μπείτε στην ιστοσελίδα και να βρείτε πληροφορίες για τις επισκευές οικιακών συσκευώνπατήστε εδώ.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close