Εθνικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Συνασπίζονται «πατριωτικά» εξωκοινοβουλευτικά κόμματα-επικεφαλής ο Πρ. Εμφιετζόγλου

Σε συνεργασία όλα «τα πατριωτικά κόμματα, από όλες τις απόψεις και από όλες τις δυνατότητες, μεγάλα και μικρότερα», καλεσε προ διημέρου σε γραπτή δήλωσή του ο επικεφαλής της «Πατριωτικής Δύναμης», Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Εμφιετζόγλου φέρεται ήδη να «τα έχει βρει» με δυνάμεις όπως το ΤΟΛΜΑ, το κόμμα του κ. Μπογδάνου, τους «Ελεύθερους Ξανά» κ.α. και προχωρά στην δημιουργία ενός «πατριωτικού συνασπισμού» με επικεφαλής τον ίδιο.


Όπως αναφέρει στο κάλεσμα του, «οφείλουμε όλοι να συνεργαστούμε, ώστε να είμαστε ενωμένοι, δυνατοί στη νέα βουλή, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις εθνικές καταστροφές που έρχονται» εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «ενωμένοι, αποφασισμένοι και δυνατοί, θα μπορέσουμε να προασπίσουμε την Πατρίδα μας και την Πίστη μας».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αγαπητοί μου Συμπατριώτες,

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ δυστυχώς αποκλείστηκε από τις προηγούμενες εκλογές για λόγους τελείως αντισυνταγματικούς, παράνομους και, πολύ φοβούμαι, διότι υπήρξε παρέμβαση της κυβέρνησης στην δικαστική εξουσία.

Παρά ταύτα, εμείς αλλάξαμε το όνομα από ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ σε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, αποσύραμε δε και το σήμα της Βεργίνας, ώστε να μην υπάρχει κανένα θέμα για την κάθοδό μας στις επόμενες εκλογές.

Πέραν όμως αυτών, οι εκλογές της 21ης Μάϊου μας έχουν δώσει σαφή παραδείγματα της νέας κατάστασης. Έχουμε μια Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη, η οποία είναι πανίσχυρη, κατάπτωση του ΣΥΡΙΖΑ, και πολλά προβλήματα σχετικά με το τί θα γίνει στη νέα κυβέρνηση. Διότι θα επικρατήσει αλαζονεία, απόλυτη επιβολή των απόψεων Μητσοτάκη στα εσωτερικά, αλλά κυρίως στα θέματα τα εξωτερικά.

Γι’ αυτό υπάρχει απόλυτη ανάγκη, εμείς που είμαστε τα Πατριωτικά Κόμματα, από όλες τις απόψεις και από όλες τις δυνατότητες, μεγάλα και μικρότερα κόμματα, οφείλουμε όλοι να συνεργαστούμε, ώστε να είμαστε ενωμένοι, δυνατοί στη νέα βουλή, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις εθνικές καταστροφές που έρχονται. Έχουμε τη συμφωνία για Πρέσπες του Αιγαίου που ετοιμάζουν, αλλά και λοιπά θέματα σοβαρά, όπως τη μη διεκδίκηση των Γερμανικών Επανορθώσεων, όπως τη μη ενίσχυση των νέων οικογενειών, με την εισαγωγή μουσουλμάνων για να καλύψουν στην αρχή ανάγκες εργασίας, αλλά που αργότερα θα παραμείνουν, και θα καταλήξουμε σαν μια χώρα γερόντων που κουμάντο θα κάνουν οι Μουσουλμάνοι.

Άρα, οφείλω να προσκαλέσω όλα τα κόμματα να συνεργαστούμε, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους κινδύνους για την Πατρίδα μας και για την Πίστη μας. Καλώ λοιπόν από τον κο Βελόπουλο μέχρι τον κο Νατσιό, αλλά και όλους τους άλλους που πήραν μικρότερα ποσοστά, σε κοινή συνεργασία, ενόψει των επόμενων εκλογών.

Πιστεύω ότι ενωμένοι, αποφασισμένοι και δυνατοί, θα μπορέσουμε να προασπίσουμε την Πατρίδα μας και την Πίστη μας.

Σας ευχαριστώ,

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου»

Τη δημιουργία του συνασπισμού ανακοίνωσε σε βίντεο του στο youtube ο ιατρός Φαίδων Βόβολης των «Ελεύθερων Ξανά», γνωστός από τις θέσεις του την περίοδο των περιορισμών λόγω της πανδημίας και της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών:

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Παρακλάδια της Ν.Δ. Όπως ο Φαήλος. Αν είναι αυτοί πατριώτες…σωθήκαμε! Θεσούλα σε καμιά κυβερνητική θέση αποσκοπούν ή σε υπουργείου, ΔΕΚΟ κ.λπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button