Δυτική Ελλάδα

Συναντήσεις του Προέδρου του Ελληνοβουλγάρικου Επιμελητηρίου στην Αιτωλοακαρνανία

proedros-ellinovoulgarikou-thermo (4)

Συνεχίστηκε το Σάββατο 31 Μαρτίου η σειρά επαφών και επισκέψεων του Επίτιμου Γενικού Προξένου του Ελ Σαλβαδόρ και Προέδρου του Ελληνοβουλγάρικου Επιμελητηρίου Παναγιώτη Κουτσικού στην Αιτωλοακαρνανία.

Το πρωί είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το Μνημείο Πεσόντων στο Θερμό, την Ιερά Μονή Κοσμά Αιτωλού και το Αστυνομικό Τμήμα Θερμού όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή Αλέξη Αντωνίου και ξεναγήθηκε στο Αστυνομικό Μουσείο.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με το Δήμαρχο Θέρμου και ενημερώθηκε για την πορεία του δήμου και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Στο Αγρίνιο συνάντησε μέλη της Βιοτριχωνίδας και συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας σχετικά με το λάδι και την ελιά.

Το μεσημέρι παρακάθησε στο γεύμα του Δήμου Μεσολογγίου και παρακολούθησε όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων των εορτών Εξόδου. Σήμερα θα βρίσκεται στην Ανάληψη Τριχωνίδας στις εορτές της Κυριακής των Βαΐων, ενώ θα δώσει το παρόν και στο Μεσολόγγι.

“Η προσπάθεια προβολής και ανάδειξης του τόπου μας συνεχίζεται. Η Αιτωλοακαρνανία έχει μεγάλες δυνατότητες και πρέπει να αναδειχθεί σε υψηλότερα επίπεδα ανάπτυξης” αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου “οι φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας” με πρωτοβουλία του οποίου γίνεται η επίσκεψη αυτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button