Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση X. Σταρακά με τους Απόστρατους Αξιωματικούς

staraka-apostratoiΤην Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Αιτωλοακαρνανίας υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο της η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνα Σταρακά.

Στην εγκάρδια και ειλικρινή συνάντηση ήταν παρόντες ο πρόεδρος της Ένωσης, Αντισυνταγματάρχης ε.α. Τσάντζαλος Περικλής, ο Ταγματάρχης ε.α. Σκαρλάτος Αναστάσιος (ταμίας) και ο Αντισυνταγματάρχης ε.α. Βαλτογιάννης Γεώργιος (μέλος).

Όπως δήλωσαν οι Απόστρατοι Αξιωματικοί, επιθυμούν τη συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και θα είναι δίπλα της σε όλες τις διεκδικήσεις της, ειδικότερα, δε, κοντά στις προσπάθειες της Περιφέρειας για βελτίωση της ποιότητας ζωής στην Αιτωλοακαρνανία.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
«Χάρηκα για την επίσκεψη της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Αιτωλοακαρνανίας και θεωρώ ότι μπορεί να μας βοηθήσει σε πολλά. Θέλουμε να έχουμε κοντά μας τους Απόστρατους Αξιωματικούς και να μας βοηθούν με την πολύτιμη εμπειρία και τη συγκρότησή τους», δήλωσε στο περιθώριο της συνάντησης η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Σταρακά, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά «Απόστρατοι ναι, Απόμαχοι όχι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button