Εθνικές Εκλογές 2023ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής

Συνάντηση με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Γιώργο Πουρναρά είχε ο τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

Σε δήλωση για την επίσκεψή του ο κ. Παπαθανάσης αναφέρει τα εξής:


«Είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Γιώργο Πουρναρά και να ανταλλάξουμε απόψεις για την πολιτική προστασία αλλά και για τα κυριότερα θέματα που απασχολούν το Νομό μας.

Σε ολόκληρη την πολυετή αυτοδιοικητική μου πορεία στήριξα και στάθηκα δίπλα στο πυροσβεστικό σώμα με κάθε πρόσφορο μέσο κι έτσι θα συνεχίσω να κάνω. Ο Αρχηγός εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τα θέματα που απασχολούν την Αιτωλοακαρνανία , τον μεγαλύτερο σε έκταση νομό της χώρας, και τις δυνατότητες εκσυγχρονισμού και ενίσχυσης των υπηρεσιών.

Επίσης συζητήσαμε για θέματα που αφορούν το σχεδιασμό της πυρασφάλειας και τη δυνατότητα ενίσχυσης με προσωπικό, καθώς και ζητήματα που απασχολούν το Νομό Αιτωλοακαρνανίας για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση και επάνδρωση των υπηρεσιών εν’όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Στο πρόσωπο του Αρχηγού ευχαρίστησα όλα τα στελέχη και το προσωπικό του πυροσβεστικού σώματος για την αποτελεσματική διαχείριση της θερινής περιόδου, για την αυταπάρνηση και τον επαγγελματισμό που δείχνουν και για τον αγώνα που δίνουν στην πρώτη γραμμή για να προστατεύουν τους πολίτες από κινδύνους και φυσικές καταστροφές».

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button