Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συνάντηση του δημάρχου Θέρμου με τον καθηγητή Πυρηνικής Φυσικής Σπυρίδωνα Μαργέτη

Συνάντηση με τον καθηγητή πυρηνικής φυσικής στο Πανεπιστήμιο Kent State της Πολιτείας του Οχάιο στην Αμερική, Σπυρίδωνα Μαργέτη, είχε σήμερα ο δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας.

Προγραμματίστηκε μάλιστα εκδήλωση τον επόμενο χρόνο προς τιμήν του Λάμπρου Λόη ενώ όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Κωνσταντάρας αποφασίστηκε η καθιέρωση βραβείων σε μαθητές της πόλης με επίδοση στην φυσική.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Με χαρά δεχθήκαμε σήμερα στο δημαρχείο ΘΕΡΜΟΥ τον καθηγητή πυρηνικής φυσικής στο Πανεπιστήμιο Kent State της Πολιτείας του Οχάιο στην Αμερική κο Σπυρίδωνα Μαργέτη .

Με τον διακεκριμένο επιστήμονα συζητήσαμε και προγραμματίσαμε εκδήλωση τον επόμενο χρόνο προς τιμήν του συμπολίτη μας Λάμπρου Λόη και αποφασίσαμε την καθιέρωση βραβείων σε μαθητές της πόλης μας με επίδοση στην φυσική.

Στην συνάντηση μετείχε και ο συμπατριώτης μας κος Λάμπρος Μπίσσας ,ο οποίος ως συγγενής του αείμνηστου Λάμπρου Λόη θα είναι στην οργανωτική επιτροπή των εκδηλώσεων προς τιμήν του .

Το Ίδρυμα «Λάμπρου και Ερασμίας Λόη» που θα δημιουργηθεί στο αρχοντικό που δώρησε η οικογένεια στο δήμο Θέρμου ,θα αποτελεί μια σπουδαία πολιτιστική και επιστημονική Κυψέλη “.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button