Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση του Δημάρχου Αγρινίου με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

po-papanastasiou-avgerinos (1)
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνη Αυγερινό και τα μέλη του Τοπικού Τμήματος Αγρινίου. Αμέσως μετά ακολούθησαν δηλώσεις.

Γιώργος Παπαναστασίου: «Mε ιδιαίτερη χαρά υποδέχομαι τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Αγρίνιο. Η προσφορά του Οργανισμού είναι καταξιωμένη στην συνείδηση των πολιτών. Μια κοινωνική προσφορά που είναι αναγκαίο να συνεχιστεί. Η κρίση έχει χτυπήσει στην καρδιά της ελληνικής κοινωνίας και δυστυχώς τα αποτελέσματά της έχουν γίνει ορατά και στο Αγρίνιο. Η Δημοτική Αρχή έχει επεκτείνει τις κοινωνικές δομές με περισσότερες δράσεις. Παρόλα αυτά χρειαζόμαστε δημιουργικές συνεργασίες και σίγουρα χρειαζόμαστε τον Ε.Ε.Σ. να μας βοηθήσει να αμβλύνουμε τις μεγάλες αντιθέσεις».


Αντώνης Αυγερινός: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον εξαίρετο Δήμαρχο Αγρινίου που με εντυπωσίασε με τον μεστό του λόγο και την διάθεσή να συμπορευτεί με τους δικούς μας στόχους. Ο Ε.Ε.Σ είναι ο αρχαιότερος εθελοντικός οργανισμός στην Ελλάδα και επιτελεί ένα πολυδιάστατο έργο. Σήμερα επαναπροσδιορίζουμε την δράση μας προκειμένου να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό του Γ. Παπαναστασίου και θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο ωφέλιμοι στην σημερινή δύσκολη συγκυρία».

po-papanastasiou-avgerinos (2)

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button