Δυτική Ελλάδα

Συνάντηση του Συνδέσμου Ε.Ν.Α. με την Χριστίνα Σταρακά-τι συζητήθηκε

syndesmos-ena-staraka1

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων με σκοπό την ανάδειξη και προβολή του 5ου Συμποσίου Marketing που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών & το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Αγρίνιο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, πραγματοποίησε την Τρίτη 6/3/2018 συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά.

Τα μέλη του Δ.Σ. αναφέρθηκαν στον χαρακτήρα του φετινού Συμποσίου, ο οποίος θα είναι πιο ανοικτός και θα απευθύνεταιτόσο στο σύνολο της τοπικής και εθνικής παραγωγικής βάσης όσο και στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας και πανεπιστημιακής κοινότητας. Ακόμη, επισήμαναν το διττό στόχο της σύμπραξης των Επιχειρηματιών της Αιτωλοακαρνανίας και του Πανεπιστημίου, που συνίσταται στη σύνδεση των επιχειρήσεων – τοπικής κοινωνίας – πανεπιστημιακής κοινότητας καθώς και στην απόκτηση θεσμικής υπόστασης του Συμποσίου, η απήχηση του οποίου με την πάροδο των ετών δύναται να ξεπεράσει τα όρια του Νομού μας αρχικά και της Περιφέρειας στην συνέχεια. Παράλληλα έγινε συζήτηση για το τεχνικό μέρος της εκδήλωσης καθώς και για τις κοινωνικές δράσεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια, τα μέλη του Δ.Σ. μετέφεραν τις ανησυχίες και τον προβληματισμό των μελών του Συνδέσμου σχετικά με το φλέγον θέμα της αποκατάστασης της εθνικής οδού στην περιοχή της Κλεισούρας και ενημερώθηκαν για την πορεία και δράση της Περιφέρειας προς την υλοποίηση της αποκατάστασης.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

syndesmos-ena-staraka-2
Ο πρόεδρος του συνδέσμου, Γ. Τσιαβίκος με την Αντιπεριφεριάρχη Χ. Σταρακά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button