Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση Θ. Παπαθανάση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για το Παπαχαραλάμπειο

po-papathanasis-andrianosΣε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2/12/2014 συνάντηση εργασίας του κ. Θανάση Παπαθανάση πρώην Δημάρχου Ναυπάκτου και Αντιπροέδρου της Επιτροπής Παιδείας, Θρησκευμάτων & Νεολαίας της ΚΕΔΕ, του Προέδρου και του Γεν. Γραμματέα της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου Ναυπάκτου, κ. Κατσαντώνη Νικόλαου και Τσερπέλη Νικόλαου με τον Υφυπουργό κ. Ανδριανό Ιωάννη στο γραφείου του υφυπουργού Αθλητισμού.

Συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου Ναυπάκτου. Επισημάνθηκε η σημασία των εγκαταστάσεων του Εθνικού Σταδίου για τον αθλητισμό και τη νεολαία της περιοχής.

Από την Επιτροπή διοίκησης του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου Ναυπάκτου κατατέθηκε πλήρης φάκελος με τα εκκρεμή θέματα  λειτουργίας  των εγκαταστάσεων του Εθνικού Σταδίου και ενημερώθηκε ο υφυπουργός τόσο για τα υφιστάμενα έργα και την εξέλιξή τους, όσο και για την στρατηγική της Επιτροπής Διοίκησης για την ανάπτυξη του Σταδίου μακροπρόθεσμα.

Ο κ. Υφυπουργός δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο και τις προσπάθειες της Επιτροπής. Επίσης δεσμεύθηκε για τη λήψη συγκεκριμένων ενεργειών με στόχο την υποστήριξη του έργου της επιτροπής διοίκησης για την επίλυση άμεσων προβλημάτων.

Ο κ. Υφυπουργός συζήτησε εκτενώς με τον κ. Παπαθανάση για θέματα αθλητικών υποδομών και ζητήματα που αφορούν κυρίως τη νέα γενιά.

Ο κ. Παπαθανάσης εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του από τη συνάντηση και δήλωσε :

“Ξεκινάμε τη νέα περίοδο της αυτοδιοίκησης, χαράσσοντας τους βασικούς άξονες παρεμβάσεων σε ζητήματα νεολαίας και αθλητισμού, δίνοντας βαρύτητα στον τόπο μας.”   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close