ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Συνάντηση Θ. Μωραΐτη με εκπροσώπους των μελισσοκόμων της Αιτωλοακαρνανίας

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Θάνος Μωραΐτης βρέθηκε με εκπροσώπους των μελισσοκόμων της Αιτωλοακαρνανίας σε μία συζήτηση που αναδείχθηκαν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

” Οι μελισσοκόμοι έχουν τη φιλοσοφία της μικροκλίμακας και της σύνδεσης με τον κύκλο όλης της παραγωγικής αλυσίδας” σημείωσε σε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Μωραΐτης.

Παράλληλα μίλησαν και για τις θεσμικές αλλαγές και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι απαραίτητα για να συνεχίσει απρόσκοπτα η παραγωγή.

Αναλυτικά η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

“Στη συνάντησή με εκπροσώπους των μελισσοκόμων του Νομού μας, αναδείχθηκαν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Συζητήσαμε για τις θεσμικές αλλαγές και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι απαραίτητα για να συνεχίσει απρόσκοπτα η παραγωγή τους.

Το ελληνικό μέλι έχει το ισχυρό αποτύπωμα της ελληνικής φύσης. Οι μελισσοκόμοι έχουν τη φιλοσοφία της μικροκλίμακας και της σύνδεσης με τον κύκλο όλης της παραγωγικής αλυσίδας.

Αυτές οι ιδιότητες καθιστούν το προϊόν μεγάλης υπεραξίας που πρέπει να συνεχίσει να φτάνει στο ράφι και να αποκτήσει εμπορική απόδοση αντίστοιχη της δουλειάς τους” .

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close