ΑτζένταΡοή ΕιδήσεωνΥγεία-Ομορφιά

Συνάντηση στο Μεσολόγγι για τις μεταδοτικές λοιμώξεις στα σχολεία

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, στο Μεσολόγγι.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας προαγωγής και αγωγής υγείας στη σχολική κοινότητα που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, o Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Αθανάσιος Μαυρομμάτης και η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, προγραμματίζουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Οδηγίες και μέτρα αντιμετώπισης μεταδοτικών λοιμώξεων στην σχολική κοινότητα” την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, στο Μεσολόγγι.

Στην ενημερωτική εκδήλωση, προσκλήθηκαν εκπρόσωποι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αιτωλοακαρνανίας, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Δημόσιας Υγείας, στελέχη της Πρόνοιας και των Συγχρηματοδοτούμενων Κοινωνικών Δομών, ο Ιατρικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας με έδρα το Μεσολόγγι και ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου.


Στόχοι της συνάντησης είναι η ολιστική ενημέρωση, η ανταλλαγή καλών πρακτικών, ο συντονισμός των εμπλεκομένων μερών αλλά και η παροχή κατευθυντήριων οδηγιών με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς των μεταδοτικών λοιμώξεων στη σχολική κοινότητα.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button