Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συνάντηση Παπαναστασίου με μέλη του ΣΕΕΔΑ – Τί συζητήθηκε

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου είχαν χθες ο Πρόεδρος και τα μέλη του νέου Δ.Σ του Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον Εμπορικό κόσμο της πόλης.


Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πτωτική πορεία που παρουσιάζει η αγορά εδώ και αρκετούς μήνες και ο προβληματισμός που υπάρχει μεταξύ των εμπόρων για την επόμενη μέρα και η στήριξη που πρέπει να έχουν οι  τοπικές μας επιχειρήσεις από όλους.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα  που απασχολούν την καθημερινότητα των εμπόρων καθώς και τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων που ανακύπτουν και συμφωνήθηκε  να υπάρξουν  συνεργασίες  και κοινές  δράσεις  μεταξύ του Δήμου και του  Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών.

Τα μέλη του Δ.Σ αναφέρθηκαν και στη γενικότερη πορεία της οικονομικής ζωής της περιοχής, στην έλλειψη εισροών που παρατηρείτε στην πόλη και στην ανάγκη  να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες που υπάρχουν και κυρίως να στηριχθεί και να ενισχυθεί ο αγροτικός τομέας που παραδοσιακά στηρίζει ακόμη και σήμερα την οικονομική ζωή της περιοχής.

Χορηγούμενη

EURO 2024

Ένα Σχόλιο

  1. Ένα φταίει Κύριοι!
    Ή Υπέρ φορολογία όλων των Αγαθών!
    Αποτέλεσμα όλων αυτών φέρνει τον κόσμο σε απόγνωση, σε συνδιασμο με τους κομμένους μισθούς, συντάξεις, ανεργία των Νέων 90% τα χωράφια χέρσα αφού τα αγροτικά προΐοντα για να γίνουν θέλουν χρήμα, εργατικά χέρια, και Νερό που δε υπάρχει!!! Θυμάμαι τις Δεκαετίες 1968 – 1988 υπήρχαν Νερά στις διώριγες και τα κανάλια στην Δ. Ε Μακρυνείας και περιχώρων, πλούσιος ο κάμπος σε όλα τα αγροτεμάχια και στο ποιο μικρο. Σήμερα μαρασμός. Οι Νέοι φύγανε, τους διώξαμε εμείς και οι Κυβερνήσεις και οι Άρχοντες. Τους κάναμε γκαρσόνια σε ξένα μέρη του εξωτερικού και των Νησιών! Το χειμώνα τους κάνουμε Ντελιβεραδες με τρεις και εξίντα!! Γενικά το πράγμα βρωμάει από τις κεφαλές αυτής της χώρας. Γίναμε Ευρωπαίοι με 3 & 60 με ένα κινητό στο χέρι, χάσαμε αξίες, Πίστη, θρησκεία, οικογένεια, φίλους, συγγενείς, αδέλφια!!! Όλοι χωριστικαμε! Παντού ζήλια, φθόνος, κακία, κουτσομπολιό, και όλα αυτά που από συνθέτουν μια Κοινωνία υγιή. Κάποτε ο κόσμος βοηθούσε ο Ένας τον άλλον. Μαζεύαμε πρώτα στο χωράφι του γείτονα και μετά ο γείτονας και ο συγγενής βοηθούσε στο δικό μας. Σήμερα όλα ρημαδιό. Αν δεν οργανωθούμε σαν κοινωνία μην περιμένουμε από άλλους να δώσουν βοήθεια. Καλομαθαν όλοι με τις Ευρωπαΐκες Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ, πακέτα Ντελόρ, Σαντερ κλπ. Α ρε δεν πάει άλλο να ήμαστε Δούλοι στην ίδια την χώρα μας Ξυπνάτε όλοι σας από το λιθαργο που μας έχουν τεχνιόντος ρηξει!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button