Συνάντηση Παΐσιου με βουλευτές Αιτωλ/νίας: «Να παραμείνει και να μην υποβαθμιστεί το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου»

Συνάντηση με βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, με την ιδιότητα του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, είχε ο Χρήστος Παΐσιος την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου.

«Ξεκαθαρίσαμε στους Βουλευτές μας ότι είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή μας να μην καταργηθεί κανένας δικαστικός σχηματισμός και σε κάθε περίπτωση να παραμείνει και επουδενί να υποβαθμιστεί στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου», τονίζεται στην σχετική ενημέρωση.


Αναλυτικά:

«Με την ιδιότητα του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, συναντήσαμε με τα μέλη χθες, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, στη Βουλή τους Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, Μάριο Σαλμά, Κώστα Καραγκούνη και Θανάση Παπαθανάση, καθώς και την Χριστίνα Σταρακά.

Στη συζήτηση που είχαμε με τους αξιότιμους εκπροσώπους του λαού μας, του λαού της Αιτωλοακαρνανίας, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, κρούσαμε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του προωθούμενου Δικαστικού Χάρτη.

Ξεκαθαρίσαμε στους Βουλευτές μας ότι είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή μας να μην καταργηθεί κανένας δικαστικός σχηματισμός και σε κάθε περίπτωση να παραμείνει και επουδενί να υποβαθμιστεί στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου».

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Μεσολόγγι Παϊσιος Πρωτοδικείο