Ροή Ειδήσεων

Συνάντηση Π. Τσιχριτζή με τον Σύμβουλο του Τμήματος Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων της Πρεσβείας της Πολωνικής Δημοκρατίας

epi-epimelitirioΣτα πλαίσια της δημιουργίας των προϋποθέσεων εξαγωγικών ευκαιριών για τις επιχειρήσεις του νομού Αιτωλοακαρνανίας διοργανώθηκε συνάντηση εργασίας, στις 10 Μαρτίου  2017 στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή με τον κ. Mirosław Gojdź Σύμβουλο Επικεφαλή του Τμήματος Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων της Πρεσβείας της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Πρόκειται για τη συνέχεια των στοχευμένων δράσεων προσέγγισης της Πολωνικής αγοράς που ξεκίνησε από τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου στη Διεθνή Έκθεση «THE GREEK FOOD FESTIVAL» το Δεκέμβριο του 2016.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου υποδέχτηκε τον κ. Gojdź εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την συνάντηση αυτή που είναι στη βάση της ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας και της προώθησης συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο, κάτι που είναι πάγια πολιτική του Επιμελητηρίου για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της περιοχής. Ευχήθηκε να αποτελέσει την αρχή μιας εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ των δυο Φορέων, μιας συνεργασίας η οποία μέσα από συνέργιες και  κοινές δράσεις εξωστρέφειας θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των επιχειρηματιών της Πολωνίας και των επιχειρηματιών του νομού μας και στην ανάπτυξη εμπορικών και επιχειρηματικών συνεργασιών προς όφελος των Οικονομιών των δυο χωρών.
Καταλήγοντας, προσκάλεσε τον κ. Gojdź να επισκεφτεί το περίπτερο του Επιμελητηρίου στη Διεθνή Έκθεση «FOOD EXPO 2017» που θα λάβει χώρα από  18 έως  20 Μάρτιου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Ο κος Gojdź ευχαρίστησε για την εξαιρετική φιλοξενία,   δεσμεύτηκε για την συνέχιση της συνεργασίας και  μάλιστα, άμεσα αποδεχόμενος την πρόσκληση, κάλεσε και αυτός με την σειρά του την επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας να επισκεφτεί το Περίπτερο της Πολωνικής Πρεσβείας στην FOOD EXPO και να συναντηθεί με τους επιχειρηματίες της Πολωνικής αποστολής στα πλαίσια κοινής b2b δράσης που θα διοργανώσουν οι δυο φορείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button