Εκλογές

Συνάντηση Π. Παπαδόπουλου με το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου Μεσολογγίου

po-papadopoulos-ergazomenoi (640 x 480)Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μεσλογγίου Πάνος Παπαδόπουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» με το Σωματείο Εργαζομένων στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου. Ο κ. Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε τα εξής τρία (3) βασικά ζητήματα:

Α) Θεωρεί τους εργαζομένους στο Δήμο ως πολύτιμους συνεργάτες στην ολική προσπάθεια για να ορθοποδήσει ο Δήμος.
Β) Εξέφρασε την πλήρη και κατηγορηματική του αντίθεση στην ιδιωτικοποίηση και τις απολύσεις των εργαζομένων ειδικότερα στον τομέα της καθαριότητας.
Γ) Ανέλαβε την δέσμευση να σταματήσει κάθε είδους «αξιολόγηση» που κινείται σε καθαρά ποσοτικό επίπεδο, θεωρώντας ότι όχι μόνο δεν περισσεύουν εργαζόμενοι αλλά αντιθέτως υπάρχει ανάγκη περαιτέρω στελέχωσης τμημάτων και κλάδων του Δήμου.

Η συζήτηση τέλος επικεντρώθηκε σε ειδικότερα θέματα όπως: η αναδιάρθρωση του ΟΕΥ του Δήμου, το χρέος, το οικονομικό νοικοκύρεμα, την ΔΕΥΑΜ, την κίνηση και επισκευή απορριμματοφόρων, την λειτουργία του ΧΥΤΑ καθώς και την θεσμική και οικονομική λειτουργία των Νομικών προσώπων και της κοινωφελούς επιχείρησης. Οι εξειδικευμένες θέσεις του συνδυασμού μας κατατέθηκαν στο Δ.Σ. και είναι προς εκτίμηση και αξιολόγηση από το σύνολο του προσωπικού του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button