ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Συνάντηση Οικονόμου – Βασιλόπουλου για αγροτικά ζητήματα

Kαι ενημερωτική ημερίδα ΚΑΠ 2021-2027

Τα ανοιχτά αγροτικά ζητήματα και ο σχεδιασμός αρδευτικών έργων μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης στη Δυτική Ελλάδα απασχόλησαν την συνάντηση που είχε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Οικονόμου με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρο Βασιλόπουλο την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021, στο υπουργείο.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν οι εκκρεμότητες για ενισχύσεις σε αγροτικά προϊόντα που επλήγησαν από την πανδημία, καθώς και ο χρηματοδοτικός σχεδιασμός για μελέτες και έργα στα εγγειοβελτιωτικά δίκτυα από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Επίσης, ο κ. Οικονόμου ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη ότι μετά τη Λάρισα και την Κρήτη στο πλάνο του υπουργείου, μέχρι τέλος Ιουλίου, βρίσκεται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την διεξαγωγή ενημερωτικής ημερίδας για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) 2021-2027, μια περιοχή που συμβάλλει αποφασιστικά στην αγροτική οικονομία της χώρας. Οι φορείς του πρωτογενούς τομέα αλλά και οι αγρότες θα ενημερωθούν για τις αλλαγές που θα φέρει η νέα ΚΑΠ όπως ανακατονοµή των ενισχύσεων, οικονοµικά κίνητρα, εφαρμογή των αγροπεριβαλλοντικών προγραµµάτων ανάπτυξης κ.α.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button