ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Συνάντηση Φαρμάκη-Καρβέλη για την αναδιαμόρφωση τμημάτων του παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου

Στο γραφείο του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης

Τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Το πλαίσιο της συζήτησης κάλυψε πολλά ζητήματα που αφορούν τις υγειονομικές δομές της 6ης ΥΠΕ, μεταξύ των οποίων και τις διαδικασίες αναδιαμόρφωσης τμημάτων του παλαιού κτιρίου του Νοσοκομείου Αγρινίου, έργο που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.


Στη συζήτηση επαναδιατυπώθηκε η πρόθεση τόσο της 6ης ΥΠΕ όσο και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για εντατικοποίηση των διαδικασιών ώστε το έργο να δημοπρατηθεί το συντομότερο δυνατό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προ ημερών, ο κ. Καρβέλης συνάντησε στο γραφείο του στελέχη του Τομέα ΕΚΑΒ Αγρινίου, οι οποίοι στη συζήτηση που είχαν για το θέμα του παλαιού νοσοκομείου, έλαβαν τη διαβεβαίωση του Διοικητή, ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σύντομα θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες προκειμένου να γίνει η μετεγκατάσταση του Σταθμού ΕΚΑΒ Αγρινίου. Οι χώροι του παλαιού νοσοκομείου Αγρινίου θα έχουν και άλλες λειτουργίες, οι οποίες περιλαμβάνονται στην προγραμματική σύμβαση.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button