Συνάντηση εργασίας του Φώτη Σκληρού με τον δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Φώτης Σκληρός στα πλαίσια των θεσμικών ενημερωτικών συναντήσεων εργασίας με τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γιώργο Αποστολάκη.

Η συζήτηση κατά την διάρκεια της συνάντησης επικεντρώθηκε σε ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος καθώς και στις προοπτικές ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας με ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμών αλλά και προτάσεων για εξεύρεση λύσεων με γνώμονα και κοινό στόχο το μέλλον του τόπου.


«Η μεγιστοποίηση της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και των Δήμων είναι αυτονόητο ότι είναι αναγκαία για την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και για το καλό όλων μας! Πριν από τέσσερα χρόνια το πιστέψαμε!

Συστρατευτήκαμε με τον Νεκτάριο Φαρμάκη για να αλλάξουμε από την αρχή την πορεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας!

Σήμερα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υπό την ηγεσία του Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριου Φαρμάκη, κατά κοινή ομολογία, βρίσκεται πλέον σε τροχιά ανάπτυξης. Ένα τεράστιο πλήθος έργων και δράσεων έχουν ολοκληρωθεί, πολλά βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης και πολλά περισσότερα έχουν σχεδιαστεί για να υλοποιηθούν κατά την διάρκεια της επόμενης θητείας», δήλωσε ο κ. Σκληρός.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Φώτης Σκληρός