Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση-ενημέρωση για την μονάδα παραγωγής ενέργειας στο Μεσολόγγι (video)

synantisi-mes-monadΠραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου ,ύστερα από κάλεσμα του κ.Παναγιώτη Κατσούλη, με σκοπό την ενημέρωση για την μονάδα παραγωγής ενέργειας που πρόκειται να λειτουργήσει στο Μεσολόγγι.

Ο κ. Κατσούλης ενημέρωσε για τα στοιχεία τα οποία έχει στα χέρια του σχετικά με την μονάδα παραγωγής και στην συνέχεια πήραν τον λόγο ο κ. Κούστας και ο κ. Χατζής οι οποίοι ανέπτυξαν με επιχειρήματα τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να λειτουργήσει στην περιοχή αυτή η μονάδα.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι της εταιρείας οι οποίοι πήραν τον λόγο και ενημέρωσαν για την λειτουργία της μονάδας .Κατά την διάρκεια απαντούσαν σε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της μονάδας που έθεταν πολίτες που ήταν στην αίθουσα.

Στο τέλος της συνάντησης ύστερα από συζητήσεις και προτάσεις  αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μια επιτροπή με σκοπό να αρχίσει η ενημέρωση των κατοίκων αλλά να ξεκινήσει και νομικές διαδικασίες ώστε να σταματήσει η εγκατάσταση της μονάδας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ειπώθηκε στην χθεσινή συνάντηση.

onairnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button