ΕξελίξειςΠολιτική

Συνάντηση Δ. Κωνσταντόπουλου με την Ομοσπονδία Eπαγγελματικών Bιοτεχνικών και Eμπορικών Sωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας

Konstantopoulos-epaggelmatobiotexnesΣυνάντηση με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας είχε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θέμης Δαβανέλλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου κ. Αποστόλης Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αντιρρίου κ. Παναγιώτης Τσουκαλάς, ο Πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ναυπάκτου κ. Ταξιάρχης Σούζας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καφεπωλών κ. Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, ο Πρόεδρος του Σωματείου ιδιοκτητών αυτοκινητιστών ταξί Ναυπάκτου κ. Γιάννης Αλεξανδρής, η Πρόεδρος του Σωματείου Κουρέων-Κομμωτών Ναυπακτίας κα Ελένη Ελευθεράκη, ο εκπρόσωπος του Σωματείου Αρτοποιών κ. Κονδύλης, τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας κ. Θωμάς Μπανιάς και κ. Σπύρος Καρκατσούλης και το μέλος της επαγγελματοβιοτεχνικής Ένωσης Ναυπάκτου κα Βούλα Σταμάτη.

Στη συνάντηση τέθηκαν και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της περιοχής όπως η ανάγκη αξιοποίησης των εργοταξιακών χώρων της Γέφυρας στο Αντίρριο.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Η στήριξη της επισκεψιμότητας του Κάστρου και των Αρχαιολογικών χώρων της Ναυπάκτου με την πρόσληψη φύλακα, που θα σημάνει και την τουριστική ανάπτυξη της πόλης.


Το αλιευτικό καταφύγιο.

Η προοπτική δημιουργίας μαρίνας στη Ναύπακτο.

Η αξιοποίηση του λιμανιού στο Πλατυγιάλι που μπορεί να φέρει πνοή ανάπτυξης σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία αλλά και στη Ναυπακτία.

Οι δομές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Νόμο και η στήριξη της λειτουργίας του ΤΕΙ στη Ναύπακτο.

Το οδικό δίκτυο και το δίκτυο ύδρευσης της Ορεινής Ναυπακτίας.

Η ολοκλήρωση της προσπάθειας παροχής αντισταθμιστικών οφελών τα οποία η Πολιτεία οφείλει στην περιοχή, η οποία τροφοδοτεί ολόκληρη την Αττική.

Η μείωση του κόστους διέλευσης της Γέφυρας “Χαρίλαος Τρικούπης”.

Η αναγκαιότητα σύνδεσης της Αιτωλοακαρνανίας και της Ναυπακτίας ειδικότερα με το δίκτυο φυσικού αερίου, που θα προσφέρει τη δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και χρημάτων στους επαγγελματίες και τους πολίτες του Νομού.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας με τη στήριξη των εμπορικών καταστημάτων και των τοπικών επιχειρήσεων, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη συνεργασίας των τοπικών φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης προς αυτή την κατεύθυνση.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button